Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone 8 Plus сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone 8 Plus сервиз

Експресен ремонт на iPhone 8 Plus за 40 мин

Положителното предимство на нашия сервизен център - това е експресния ремонт пред клиента. Дори и такива сложни случаи, като възстановяване след заливания с вода на iPhone 8 plus, се изпълняват в рамките на деня. Нашият сервизен център работи повече от 12 години и през това време се научихме да разбираме нуждите на клиентите ни. Надеждната работа, малките срокове за ремонт, безплатната диагностика и гаранцията от 1 месец - това е добро допълнение към отличното обслужване.

Цялата дейност преминава непосредствено в сервиза GSMService24 в София, и ремонта се извършва веднага след постъпване на iPhone 8 plus. Винаги можете да се консултирате с експерта директно.

Подмяна на стъклото на екрана на iPhone 8 Рlus

Големият екран на iphone 8 plus често става причина за посещение в сервизен център. Най-честите счупвания са по стъклото или надиране на матрицата на екрана. Подобен ремонт на iphone 8 се извършва от нашите майстори в присъствието на клиента, а средното време за работата е 45 минути.

Подмяната се извършва с фабричен елемент на дисплейния модул. Този модул — това е детайл, притежаващ в себе си стъкло, тъчскрийн и дисплей, които са залепени помежду си. Също така, в комплекта е включена рамката и нов системен шлейф. Подобен подход за смяна дава възможността за извършване на ремонта на 8 plus на високо ниво и доста бързо.

Подмяна на защитното стъкло на камерата на iPhone 8 Plus

Стъклото на камерата в iphone 8 plus се издава над равнината на капака само 1,5 мм, поради което неговата повреда е много по-лесна. В предишните версии на iphone, ремонти относно смяна на стъклото на камерата не се извършваха. В телефона iphone 8 plus, услугата по подмяната на стъклото на камерата е станала банална.

Самият ремонт по подмяната е доста прост и в сервизния център GSMService24 в София отнема 1 час. Старото стъкло се демонтира, като се създава отрицателно налягане, което води до отделяне на елемента, без да се повреди камерата.

Съществуват случаи, когато след удар на iphone 8 plus, камерата спира да фокусира. Причината може да бъде в счупеното стъкло, тъй като камерата се опитва да се фокусира в близкия обект - пукнатините. Също така, причината може и да е в самата камера.

Времето за ремонт отнема 1 час и 30 минути. Моля резервирате предварително детайла по телефона и само в този случай определените срокове са валидни.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.