Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung Note 9

Забелязвате ли странни ивици по изображението на екрана на Вашия Samsung Note 9? Има ли области, в които устройството не реагира, качеството на образа нарушено ли е? То тогава апаратът Ви се нуждае от ремонт, който е силно препоръчително да се извърши в специализиран сервиз. Може ли GSMService24 да Ви помогне в подобна ситуация, колко време ще отнеме и на каква цена? Какви услуги предлага сервизът и с какво се отличава от останалите? Нека видим!

Може ли екранът на Samsung Note 9 да се ремонтира

Екранът на Samsung Note 9 е доста голям (6,4 инча) и заема почти цялата предна повърхност от телефона. Той е покрит със закалено стъкло, което обаче много лесно се чупи при дори и лек удар в плътен твърд предмет. Ето защо, ремонтът на Samsung Note 9 в голяма част от случаите е свързан именно с това. Ако при Вас проблемът вече е факт, то напълно спокойно можете да поверите своя смартфон на сервиз GSMService24.

Отделните части на екрана не могат да се ремонтират, но е възможна подмяната на целия модул, който е съставен от самата матрица, сензорния слой и предпазното външно стъкло. Специфичното тук е, че ние сме специализиран сервиз за ремонт на мобилни устройства и разполагаме на локално ниво с оригинални резервни части. Това намалява времето за смяна, а качеството е неразличимо от състоянието преди повредата.

Колко ще струва ремонтът

Цената за извършената услуга е много променлива величина, което не позволява обявяването на конкретни стойности. Тя много зависи от състоянието на Samsung Note 9 към момента на постъпване в сервиза. Влияние също оказва и броят на услугите, които трябва да бъдат извършени. Всичко това се определя след кратка безплатна диагностика, провеждана от нашите майстори. При изясняване техническото състояние на устройството, ние знаем и какви части ще са необходими. Свързваме се с клиента, уведомяваме го подробно за състоянието и колко ще струва услугата.

Чак когато клиентът със сигурност потвърди желанието си за ремонт на Samsung Note 9, нашите експерти се залавят за работа.

Какви са предимствата на GSMService24

Ние извършваме ремонта на Samsung Note 9 модулно, което означава, че използваме само висококачествени резервни части, а наличието на локална складова база с нужните елементи, значително ускорява ремонтните дейности. Все пак, ние имаме и други отличителни черти пред конкурентите си:

  • Извършваме бърза безплатна диагностика;

  • Предоставяме гаранция за използваните резервни части;

  • Извършваме доста сложни ремонти, включително премахване и запояване на микросхеми, почистване и възстановяване на токопроводящи писти и т.н;

  • Предлагаме големи намаления за редовните си клиенти и много други.