Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Въпреки че вече китайският смартфон Redmi S2 не е от най-новите телефони на Xiaomi, той все още е много популярен и използван от потребителите. Притежава 5,99” дисплей, 12 МП (1080p) задна камера и процесор Snapdragon 625. Поради голямата заемана площ от екрана на предния панел, закаленото предпазно стъкло е много податливо на счупвания и напуквания при небрежно боравене със смартфона. В подобен случай, единственото решение е ремонт на дисплея в специализиран сервиз, като GSMService24.com.

Как протича ремонтът на дисплея на Redmi S2

Дисплеят на смартфона Redmi S2 се нуждае от ремонт, когато липсва пълен или частичен образ на екрана, върху него се появяват вертикални или хоризонтални ивици, картината премигва, липсва реакция при натискане върху екрана или предното стъкло е напукано или счупено. Това са все причини, появата на които налагат ремонт на дисплея на Redmi S2. 

В някои от тези случаи се налага пълна смяна на дисплей модула, състоящ се от предното защитно стъкло, матрицата и междинния сензорен слой. Тези компоненти са в един модул, който не се разглобява и не се поправя - той се сменя. Ние, в GSMService24.com, използваме само фирмени оригинални резервни части, а крайният резултат, след ремонта, е просто феноменален - няма да разберете, че апаратът Ви е бил повреден. Всичко ще си бъде както преди, от визуална гледна точка и от функционална също.

Какви повреди се отстраняват в GSMService24

Портфолиото от възможни повреди за отстраняване в сервиза е доста разширено и през годините то продължава да се разширява. Въпреки това, по-долу ще изброим само най-честите проблеми, поради които клиентите ни се обръщат към нас:

  • Ремонт на дисплей на Redmi S2, поради счупено или спукано стъкло, липса на образ, липса на реакция при докосване;

  • Неработеща предна или задна камера, счупено стъкло;

  • Надраскан заден капак или странична рамка;

  • Неработещи бутони за усилване и намаляване, повреден бутон за заключване на екрана;

  • Не се включва смартфонът Redmi S2;

  • Повреден конектор за зареждане, за слушалки;

  • Бързо изтощаване на батерията и необходимост от нейната подмяна;

  • Повредена системна платка и нужда от възстановяване на токопроводящи писти и изгорели микросхеми, след заливане на апарата с вода.

Колко струват услугите за ремонт

Както казахме и в уводната част, смартфонът Redmi S2 е много качествен апарат и в много голяма част от случаите, настъпилите повреди и неизправности са следствие от небрежното използване от страна на собственика. Всяка от услугите има своите специфики, трудност за отстраняване и резервни части. Цените се сформират на база откритите след безплатната диагностика неизправности и това, колко струват необходимите резервни части. Молим, за конкретна оферта, свържете се с наш оператор.