Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung J5 2017

Имате ли нужда от висококачествен ремонт на Samsung J5 2017, искате ли да спестите пари и време, да получите гаранция за поправката на своя смартфон? Това означава, че трябва да се свържете със сервиза GSMService24.

Има ли гаранция за ремонта на Samsung J5 2017

Нашият сервиз е специализиран в отстраняването на възникнали, вследствие на употребата на смартфона, повреди. Ние сме сред лидерите в бранша и работим само с най-добрите експерти от областта, притежаващи нужното образование и стаж. Това означава, че ние ще изпълним ремонта на Samsung J5 2017 по най-добрия начин, без значение от неговата сложност и продължителност. Наред с това, преди да върнем поправеното устройство на клиента, ние го тестваме за пълна функционалност и разбира се - издаваме гаранция за използваните резервни части.

Колко време отнема поправката на устройството

Обикновено, ремонтът на Samsung J5 2017 отнема между 30 минути и 1 час, но при по-сложни и изискващи задълбочена концентрация и усилия от страна на майсторите повреда, времето може значително да варира. Все пак, важно е всеки да знае, че се стараем да намалим времето за извършване на нужните услуги, тъй като ценим клиентите си. Това означава, че оптимизираме максимално процеса по приемането, уточнението на повредата и нейното отстраняване.

Колко ще струва

Когато определяме цената за ремонта на Samsung J5 2017, ние изхождаме от сложността на проблема и необходимите резервни части. Можем да получим тази информация, веднага след като извършим безплатна диагностика на постъпилия в сервиза смартфон. Ето защо, предварително не можем да окажем точни цифри, които впоследствие има вероятност да варират. Предпочитаме, когато повреденият апарат ни бъде донесен за ремонт, ние да го проверим обстойно, да обсъдим с клиента неговото състояние и съответно да предложим и подходяща оферта. 

Важно е всеки да знае, че пристъпваме към ремонтни дейности, веднага щом клиентът потвърди, че условията го устройват.

Какви други услуги предлага сервиз GSMService24

Портфолиото от ремонти на Samsung J5 2017 в сервиза постоянно се разширява и към днешна дата, ние предлагаме извършване на:

  • Замяна на захранващ контролер;

  • Премахване и подмяна на Wi-Fi/Bluetooth модул;

  • Запояване и подмяна на отделни микросхеми;

  • Почистване и възстановяване след заливане с вода;

  • Подмяна на конектора за захранването, за слушалките, бутоните;

  • Смяна на повредена или счупена предна или основна камера;

  • Възстановяване на повредена платка.

За да се възползвате и Вие, свържете се с наш сътрудник през работно време и със сигурност ще се присъедините към голямата общност от доволни клиенти. Очакваме Ви!