Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Apple iPhone 6S

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Експресен ремонт на Apple iPhone 6S

1Предпочитаната услуга в нашия сервизен център е експресният ремонт на iPhone 6s в присъствието на клиента. Подмяната на стъклото, екрана, шлейфа с конектора за зареждането и ремонтът на бутона за включване и заключване се извършват в рамките на 40 минути.

Важно е да се знае, че цялата информация от апарата след ремонта на Айфон 6s се запазва. Ако е необходимо смартфонът да бъде флашнат, то тогава клиентът предварително ще бъде предупреден за това.

Вид ремонт на iPhone 6s
Смяна на счупен дисплей на iPhone 6s
Смяна на счупено стъкло на iPhone 6s
Смяна на преден и заден панел на iPhone 6s
Смяна на микрофона на iPhone 6s
Смяна на зуумър на iPhone 6s
Смяна на високоговорителя на iPhone 6s
Смяна на предна и задна камера на iPhone 6s
Смяна на букса на iPhone 6s
Смяна на батерия на iPhone 6s
Смяна на копче за включване/отключване на iPhone 6s
Смяна на букса за синхронизация и зареждане на iPhone 6s
Смяна на Home бутона на iPhone 6s
Ремонт на платката на iPhone 6s
Почистване на намокрен iPhone 6s
Смяна на аудио буксата за слушалки и хендсфри на iPhone 6s
Смяна на вибрацията на iPhone 6s
Смяна на Wi-Fi антената при проблем с wifi на iPhone 6s
Смяна на на буксата за зареждане на iPhone 6s

Гаранцията за извършената дейност е от 90 до 360 дни в зависимост от сложността. Диагностиката при нас е напълно безплатна, дори ако сте се отказали от ремонт.

Актуални такива видове ремонтни дейности за iPhone 7 при нас са – спешна подмяна на конектора за зареждане, дисплейния модул, премахване на причината за невключване на телефона от  бутона и зареждане. Нашият сервизен център GSMService24 предоставя услуги по възстановяване работата на различни мобилни устройства при следните условия:

  • Без допълнителни такси за спешност;
  • Бърза работа на приемливи цени;
  • Гаранция до 360 дни;
  • Оригинални резервни части, изготвени в заводски условия.

На постоянните клиенти се предоставят преференциални условия за ремонт на телефона iPhone 6s – 10% отстъпка за работа и 3% за резервни части.

iPhone 6S не се зарежда

iPhone 6s е включен на зареждане и въпреки това не иска да се включва. Причините за повредата могат да бъдат различни, но основната от тях вероятно се крие в кабела и китайската букса. С течение на времето, кабелът се износва и двата проводника вътре се късат. В резултат на това, телефонът престава да се зарежда.

Съществува вариант да изгори и контролера u1700 (u2) на зареждането при  iPhone 6S. А за подмяната на изгорелия контролер за зареждане е необходимо специализирано оборудване – пистолет за горещ въздух и долен нагревател за платката. И задължително практически умения в работата с тях. За отпояването на стария чип се провеждат доста операции. Също така, предварително се отстранява и съставката, която покрива дънната платка. Тя е предназначена да увеличи устойчивостта на телефона в случай на падане или попадане на течности, но ако се стигне до ремонт на платката на iPhone 6s, това покритие се оказва сериозна пречка.

Като се започне от този момент, трябва точно да се поддържа температурата, в противен случай по време на процедурата може да се повредят близо разположените пластмасови детайли. Нещата се усложняват от факта, че чипът за управление на зареждането е разположен в непосредствена близост до централния процесор и премахването/поставянето му трябва да се извършва много внимателно, особено като се използва оборудването за запояване. Само дюзата за тясната струя от горещ въздух в този участък от платката, където се намира повредения малък чип, позволява всичко да се направи много внимателно, без повреждане на близо разположените елементи.

Описахме целия процес, така че Вие приблизително разбирате, че не може да се извърши спешен ремонт на iPhone 6S, когато трябва да се направи подмяна на u2 контролера. Този процес принципно отнема 1-2 дни.

Подмяна на конектора за зареждане на iPhone 6S

Смяната на конектора за зареждане се извършва пред клиента за 40 минути. Жакът се сменя заедно с шлейфа, когато именно той е причината за това, iPhone 6S да не се зарежда. Проблем обаче може да възникне и в следствие на:

  • Попадане на вода;
  • Неизправност на зарядното устройство;
  • Повреда на конектора (конектора се поврежда в резултат на небрежно боравене);
  • Изгорели компоненти на шлейфа.

 

Ремонтът на шлейфа за зареждането се извършва в нашия сервизен център освен в случаите, когато има късо съединение вътре в шлейфа.

Подмяна на стъклото на екрана при iPhone 6S

70% от видовете повреди на Айфон 6S се падат на счупеното стъкло. Поради голямата площ на екрана, защитното стъкло се чупи много лесно. Достатъчно е само да изпуснете телефона на един от ъглите и стъклото ще се счупи почти със сигурност.

Неговата подмяна се извършва само заедно с целия модул. Всички модули, които се използват в нашия сервизен център – това са само заводска продукция. Модулите притежават всички технически параметри, които и счупеният дисплей. Най-важните от тях са: наситеност на цветовете, резолюция, нивото на яркост, геометрия.

Ремонтът по замяната на стъклото на iPhone 6S отнема на специалиста 25-30 минути. По време на смяната се извършва експресна диагностика, в която участват: сензорът за светлината (дисплеят не изгасва при разговор), високоговорителя (дали е закрепен върху стъклото, тъй като след удара може да са се получили хрипове), бутона home.

Поправка на бутона Home в Айфон 6s

Ако на предишните модели бутонът дом при счупване (не сработва при натискане) се подменяше, то с пускането на iPhone 6, всичко коренно се промени. Бутонът се намира в шлейфа, където е поставен и контролерът за информационните бутони. Контролерът е с уникален код и без този код телефонът не работи.

Счупеният бутон или повреденият шлейф могат да се възстановяват. Процесът е доста трудоемък, поради малките елементи на самия компонент. Времето за ремонта на iPhone 6S отнема около 2 часа.

Поправка на бутона за включване, заключване на iPhone 6S

Бутонът не сработва или са необходими по-големи усилия за натискането му. Причината за повредата може да бъде попадане на вода или счупване на шлейфа. Независимо от щетите, бутонът за включване се сменя заедно с шлейфа. Точно така препоръчва и производителя, тъй като при подмяната само на бутона след няколко месеца може да се повреди и шлейфа на бутона за включване.

Ремонт на дисплея на iPhone 6S

Ако матрицата и стъклото на екрана са цели, но върху дисплея липсва подсветката или тя е много тъмна, то най-вероятно е необходим ремонт на целия модул. При попадане на вода върху шлейфа на дисплея на iPhone 6S се образува късо съединение. Обикновено се повреждат компонентите под екрана. Но не е задължително след попадане на вода върху дисплея, той да спре да работи, а повредата може да се прояви и във вид на трептене на дисплея, бледи цветове на картината, появата на ивици по екрана.

Ремонтът на екрана на iPhone 6S се изразява в отпояването на екрана заедно с шлейфа, почистване и диагностика на компонентите. Снетите параметри се сравняват със стандартните и при откриване на неизправности се подменят с нови.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.