Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Lenovo A536

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

два еднакви телефона леновоРемонтът на lenovo A536 няма да представлява никаква трудност за нашите специалисти и в сервизния център ще отстраним дори и най-сложните повреди възможно най-скоро.

Ако неизправността в смартфона е възможно да се отстрани без помощта на оборудването в сервизния център, ще изпратим инженер при вас, който ще изпълни ремонта или настройката на смартфона във ваше присъствие. Навън обикновено се извършват поправки на софтуер и модернизация, която не изисква пълното разглобяване на устройството. Инженерът ще дойде в удобно за вас време. Минималното време на пристигане на специалиста в София — около 1 час.

Ремонт на всички неизправности на смартфоните Lenovo

Компанията Lenovo прави всичко възможно за да може смартфона да служи на купувача много години, без да му създава проблеми. Понякога обаче, комуникаторите все пак се повреждат. Ако имате нужда от спешен ремонт на Lenovo A536, веднага се свържете с нашия сервизен център.

Ние ще ви помогнем бързо да отстраните следните неизправности:

  • няма звук или картина, изчезва или потъмнява изображението на дисплея;
  • смартфонът не иска да се включи;
  • устройството не може да се управлява, което се дължи на неизправност в сензорното стъкло;
  • има проблеми с конектора на сим-картата;
  • не работи камерата на устройството;
  • не можете да се свържете към интернет, не хващате Wi-Fi сигнала.

Също така винаги сме готови да окажем адекватна помощ, ако по някаква нещастлива случайност сте изпуснали устройство върху твърда повърхност, поради което се е спукал дисплея, сензора, както и други детайли. В тези случаи ремонтът се състои в подмяна на счупените детайли.

Към предимствата за обръщение към нашия сервиз спада достъпната цена за ремонта на Lenovo A536 в София на всякакъв вид ремонти, дори и най-сложните ще ви струват евтино. Ние разполагаме със собствен склад за оригинални и неоригинални резервни части и лицензиран софтуер. Така, че се свържете с нас и ще спестите от ремонта, но не и срещу качеството на работата.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.