Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

HTC U11 сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
HTC U11 сервиз

Съвременният ремонт на htc u11 изисква преди всичко време за работа и оборудване, без което сроковете за ремонта ще се увеличат в пъти, или ще страда качеството. Отминаха дните, когато счупените HTC стояха в продължение на месеци в сервизния център. Сега почти всеки модулен ремонт се извършва в присъствието на клиента, било то и за подмяна на стъкла или ремонт на екрана.

Но има и дейности, които са доста трудоемки, например при възстановяването на платката, след попадане на вода или късо съединение след подаване на напрежението. В подобни случаи се проверява всеки отделен елемент и се сравнява със стандартните сервизни стойности. Това се отнася и за контролерите на цялата захранваща верига.

Диагностиката на htc u11 в сервизния център GSMService24 в София е безплатна. Ако не Ви устройват условията за ремонт, в този случай диагностиката все пак си е безплатна.

Смяна на стъклото на дисплея на HTC U11

Сравнявайки htc u11 с първите модели, може да се отбележи, че стъклото е възможно да се замени отделно от дисплея заедно с тъчскрийна. Сега всички флагмани са снабдени с композитни детайли, които е трудно да се демонтират, без да се повреди работата им.

Поради тази причина, за ремонта на htc u11 по подмяната на стъклото на екрана, компанията HTC в качеството на взаимозаменяеми детайли, доставя не само стъкло, а цял дисплейн модул. В комплекта на модула е включено 2.5 D - 5.5" закалено стъкло, сензорът е поставен на обратната страна на 5.5" стъкло с поддръжка на технологията - Edge Sense, 5,5 инчов дисплей с резолюция на екрана 2560 х 1440 и плътност на пикселите от 534 ppi.

Модулната смяна на стъклото се извършва за 1 час и 35 минути. Основно отнема време за залепване на стъклото към рамката на корпуса, което се извършва под вакуум и налягане. Всички ремонтни технологии на HTC u11 се извършват в оторизирани сервизни центрове. Модулът трябва задължително да се резервира по телефона в София.

Също така съществува метод, при който работата на дисплея остава, а се сменя само стъклото. В този метод има много недостатъци. Основните са: остават си дефектите по екрана (драскотини, пукнатини), времето за ремонта е поне 1 ден.

Предимството — това е крайната цена за ремонта и тя е значително по-ниска от цената на новия модул за htc u11.

Подмяна на задния капак на HTC U11

Задния капак на u11 е направен от закалено стъкло, поради което при удар се образуват множество фрагменти. Ремонтът се извършва за 45 минути при условие, че детайлите са предварително налични. Запазването на резервните части за задното стъкло на htc u11 може да се направи по телефона, без предварително плащане.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.