Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за Компютри

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Настолните компютри продължават да бъдат ценени заради своите незаменими предимства, особено в области изискващи висока производителност и специализирани ресурси като дизайн, архитектура, гейминг и проектиране. В този контекст, ремонтът може да възстанови и подобри функционалността на компютъра, като по този начин продължи живота му и осигури нужната производителност за изпълнение на сложни задачи.

С какви проблеми може да се сблъскате със своя настолен компютър?

Настолните компютри, както всяка друга техника, имат своите често срещани проблеми. Ето някои от тях:

Неизправности със захранващия блок

Често срещани трудности са рестартиране на компютъра, проблеми с графиката и моментни забивания при пиков товар. Захранващите блокове често са придружени с шум и вибрации в кутията. Причината за тях често е свързана с вентилаторите в захранващия блок. Поради лошото охлаждане, флуидите в кондензаторите се разширяват и те се пукат. Това може да доведе до забиване или рестарт на системата. В такива случаи може да се заменят отделните елементи с резервни или дори целият захранващ блок.

Проблеми с дънната платка

Замърсяването и събирането на прах може да повиши работната температура на платката, което води до затруднена работа на вентилаторите. Подмяната на някои части може да бъде сложна, тъй като изисква точност и специализирани умения.

недостатъчна памет

Неадекватното функциониране на оперативната памет може да доведе до затруднения с работата с целия компютър. Възможно е да се наложи замяна или ъпгрейд при необходимост.

Помнете, че редовната профилактика и правилната експлоатация може да помогнат да се предотвратят много от тези повреди и да се избегнат определени поправки на компютъра.

Какви сервизни дейности предлагаме за настолни компютри?

В GSMService24 предлагаме широк спектър от ремонти услуги, адаптирани към бързо развиващия се свят на технологиите. Ето главните, на които може да разчитате при нас за сервиз:

профилактика и поддръжка на стационарен компютър

извършваме задълбочена проверка и почистване на компютърната система, за да предотвратим потенциални проблеми и да удължим живота на машината;

подмяна на хард диск или SSD

за осигуряване на по-бърза и безпроблемна работа, заменяме старите или повредени твърди дискове с нови, модерни SSD или HDD устройства, а също и правим ъпгрейд с такива, с по-висок капацитет;

ремонт на захранване

адресираме и отстраняваме неизправности, свързани със захранването на компютъра, които може да попречат на неговото нормално стартиране и функциониране;

ремонт на дънна платка

всякакви повреди на дънната платка се отстраняват бързо и ефективно, за да се възстанови пълната функционалност на системата;

ремонт на видеокарта

предоставяме компетентни решения за всякакви проблеми, свързани с графичното представяне на компютъра, включително подмяна или ремонт на дефектирали видеокарти;

специализирани софтуерни решения

за осигуряване на безопасна и ефективна работна среда, предлагаме премахване на вируси, възстановяване на изгубени данни, преинсталация на операционни системи и оптимизация на софтуера за подобрена производителност.

С тези сервизни услуги целим да осигурим цялостна поддръжка и ремонт, които отговарят на нуждите на съвременните технологии и изискванията на нашите клиенти, гарантирайки удовлетворение и спокойствие при използването на вашите стационарни компютри.

Ние сме посветени на предоставянето на качествен и надежден сервиз на достъпни цени, създадени да удовлетворят всички ваши потребности, които удостоверяваме със съответната гаранция. Стараем е да предложим максимално удобство и увереност в качеството на нашата работа при извършване на ремонт, като същевременно защитаваме вашите лични данни и информация.

С GSMService24, вашите компютри са в сигурни ръце, независимо от техния проблем или местоположението ви, благодарение на нашия експертен екип, извършващ ремонтите, както и на опцията за доставка с куриер за клиенти извън град София.

Попитай за цена:

 0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.