Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

За нас

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Фирма GSM Service24 е едно от дружествата с най-дълга история на българския пазар за висококачествено обслужване в областта на информационните и телекомуникационни технологии и по – специално се фокусира върху отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на всички видове марки и модели мобилни телефони, смартфони, таблети и аксесоари към тях.

GSM Service24 успешно оперира на националния пазар повече от 16 години.

GSM Service24 предлага на своите бъдещи клиенти сигурно решение на проблемите свързани с техните мобилни устройства, съобразено с индивидуалните нужди на всеки от тях. Едно от основните предимства на фирмата е висококвалифициран обслужващ персонал, който винаги е в унисон с тенденциите и иновациите в областта на ремонта и поддръжката на смартфони и с удоволствие предоставя ценни и навременни съвети на всяка една компания с която сътрудничи. Компаниите с които работим са Telenor Bulgaria, Vodafone M-tel, Germanos и други . На ваше разположение е и най-модерен арсенал от високотехнологична апаратура за диагностика и ремонт на мобилни телефони. GSM Service24 предлага бързо и качествено обслужване на своите корпоративни клиенти, защото разполагаме с постоянна наличност от компоненти и аксесоари за широк спектър от мобилни телефони, таблети и смартфони (Apple, Samsung, HTC, LG, Sony, Nokia, Microsoft Lumia, Vertu, Motorola, Alcatel, Huawei и други).

Нашата компания има ресурса и капацитета да обслужва между 12 000-25000 електронни мобилни устройства годишно (GSM апарати, таблети и включително цялата гама Apple продукти).

С помощта на системата за обслужване на клиенти и съвкупност от преимуществата, относно оборудване и персонал, GSM Service24 предлага услуги с най-доброто съотношение на качество, цена и време.

GSM Service24 желае да разшири своята дейност, като предлага тези услуги на застрахователни фирми и мобилни оператори на мобилни телефони от територията на Европейската общност.