Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за iPad Mini 2

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

сервиз за ipad mini 2Ремонт на iPad Mini 2

Второто поколение на таблета iPad Міпі се оказа още по-добър от първия модел на устройството. Моделът получи екрана, който почти всички фенове на Apple устройствата очакваха – „Retina“, както и доста мощния и подобрен процесор А7. iPad Міпі 2 (Айпад Мини 2) и днес се смята за най-продаваният продукт по целия свят.

Ремонт на устройствата iPad Міпі 2 (Айпад Мини 2) в сервизния център GSMService24

Както всяка техника, новият и съвременен таблет на известната компания Apple в процеса на работа може да се повреди. В устройството могат да възникнат най-различни неизправности, както механични, така и софтуерни. Вътре в устройството може да попадне вода, приспособлението може да падне или да се повреди в резултат на силен удар. Най-рядък случай на повреда в таблета iPad Міпі 2 се наблюдава естественото износване на подвижните елементи:

  • често използван бутон на таблета е „Home“;
  • бутоните за регулиране силата на звука;
  • превключвателя за режима;
  • бутона за заключване.

След силния удар или падане на устройството върху твърда повърхност, по корпуса на приспособлението може да възникнат различни деформации: нарушаване на геометрията, пукнатини или драскотини.

След като потребителя на устройството е открил, че неговият ipad е повреден, трябва да донесе уреда в сервизния център, където ще се проведе пълна диагностика. Без тази процедура не може точно да се установи причината за повредата на джаджата. Повредите в работата на iPad Міпі 2 могат да бъдат, както хардуерни, така и софтуерни.

Диагностиката е един от най-важните етапи в процеса на ремонтните дейности на абсолютно всяко устройство. А компанията GSMService24 извършва тази процедура не само максимално точно, качествено, но и напълно безплатно.

Ремонт на iPad Міпі 2 (Айпад Мини 2). Най-често срещаните неизправности и начини за тяхното отстраняване

Ремонт/замяна на корпуса

Самият корпус на таблета iPad Міпі 2 (Айпад Мини 2) се явява някаква кост за монтажа на всички вътрешни компоненти на устройството. За опора на акумулаторната батерии, системната платка и някои модули се счита задния алуминиев капак на таблета. Върху горната част на корпуса се закрепва екрана заедно със сензорното стъкло. В резултат на механични въздействия върху устройството, корпусът му се деформира, което означава, че всички вътрешни компоненти също могат да пострадат. Ако само по корпуса на таблета сте открили сериозна деформация, то трябва веднага да занесете устройството в сервизен център, където професионалистите да го отремонтират или заменят неговия корпус.

Смяна на сензорното стъкло на устройството

Таблетът iPad Міпі 2 постоянно се намира в ръката на собственика си и може много лесно да се получат механична повреди. Благодарение на здраво залепеното стъкло, таблета издържа на малки удари или падания от малка височина. Но в ежедневното бързане е невъзможно да се следи всичко. При механични наранявания може да пострада сензора на устройството. В случай, че сензорното стъкло на таблета се е напукало или счупило, то трябва незабавно да потърсите сервизен център. Употребата на устройството с повредено сензорно стъкло ще усложни проблема още повече. Смяната на сензорното стъкло – това е много изморителна и досадна работа, която е по-добре да поверите на нашите специалисти.

Възстановяване на софтуер

При продължителната употреба на устройството, то може да получи различни видове механични повреди, причинени в резултат на удар или падания. Много пагубно за таблета и неговата функционалност е попадането на влага във вътрешността му. Таблетният компютър след това се държи неправилно: нестабилно работи сензора, устройството през цялото време “увисва”. В бъдеще тези проблеми могат само да се задълбочават, а всички лични данни да бъдат загубени. За да се избегне това, веднага трябва да се обърнете към специалистите в сервизния център. Експертите ще направят копие на софтуера на устройството, след което ще го префлашнат. Благодарение на това, възстановяването на работоспособността на таблета след ремонта ще бъде много просто.

Обръщайки се към сервизния център GSMService24, Вие получавате не само безплатна диагностика и ремонт на iPad Міпі 2 (Айпад Мини 2), но и професионално изпълнение на всички ремонти по отстраняването на повредата на таблета.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.