Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз на Huawei таблети

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Huawei таблет 2015Появилите се на пазара таблети от средния ценови сегмент станаха популярни благодарение на привлекателната комбинация от цена и качество. Нашият сервизен център може да извършва обслужване и ремонт на таблетите Нuawei на достъпни цени и то в най-кратки срокове. Освен това, тук можете да получите отговор от специалист на всеки възникнал въпрос или да извършите безплатна диагностика на устройството си.

Често срещани повреди

Механичните повреди по екрана (тъчскрийна) вследствие на падане или удар в някакъв предмет се срещат в повече от 80% от общия брой повреди, поради нарушаване на правилата за ползване. Силният удар може да доведе до увреждане на централната платка, паметта, корпуса на таблета. На такива видове повреди, като проникване на течност във вътрешността на корпуса, не се дават гаранции от сервизите при ремонта на таблетите Нuawei. Въпреки това, при тези условия възстановяването на функциите на таблета в нашия сервизен център ще се извърши бързо и на достъпна цена.

Сред другите чести случаи, налагащи ремонтирането на таблетите Нuawei са:

  • липсата на зареждане на акумулаторната батерия (отсъствие на презареждане);
  • увисване в процеса на работа;
  • невъзможност за включване на таблета след изключване.

При необходимост се извършва подмяна на акумулаторната батерия с нова. Неизправностите в операционната система се елиминират със софтуерни методи, възможен е и рефлаш, подмяна на софтуер, инсталиране на актуализации.

Други видове ремонти на таблетите Нuawei, извършвани в сервизния център

  • смяна на високоговорителя, микрофона, конекторите;
  • подмяна на предната или задната камера;
  • смяна на Wi-Fi модем;
  • подмяна на оперативната памет;
  • ремонт (подмяна) на елементи от централната платка със запояване.

Не трябва да се опитвате сами да отстранявате повредите от сложно и компактно устройство, какъвто е таблета. Това в последствие може да доведе до необходимостта от още по-скъп ремонт.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.