Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 13

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

iPhone 13 разполага с няколко впечатляващи функции, които го отличават от предшествениците му. Мощният чип A15 Bionic осигурява изключителна производителност и бързина на обработка. Super Retina XDR дисплеят предлага ярки цветове и изключителна яснота. Камерната система е подобрена, за да може да заснемате снимки и видео с професионално качество, като освобождавате своята творческа страна. Освен това, телефонът е оборудван с подобрена издръжливост на батерията, което позволява продължителна употреба без често презареждане. Тези подобрения правят iPhone 13 изключително устройство както за производителност, така и за забавление.

Смяна на стъкло:

Има неизбежни случаи при които често се повреждат стъклата на смартфоните. Ако вашият телефон е със счупено стъкло, ние можем да ви помогнем. Нашите техници следват внимателен процес за смяна на стъклото, гарантирайки безпроблемен ремонт. Обичайно процедурата включва внимателно отстраняване на счупеното стъкло, почистване на повърхността и прецизно прикрепване на нов панел. С наща помощ екрана на вашия смартфон ще бъде възстановен в оригинално състояние.

Смяна на дисплей:

В някои случаи повреденият iPhone 13 може да изисква пълна смяна на дисплея. Това може да се наложи, ако дисплеят има сериозни счупвания, проблеми с чувствителността на докосване или други проблеми, свързани с дисплея. В gsmservice24.com сме специализирани в прецизни и ефективни смени на дисплеи. Нашите техници внимателно разглобяват устройството, сменят дефектния дисплей и го сглобяват отново с прецизност.

Смяна на микрофон:

Неизправност на микрофона може значително да затрудни ясната комуникация по телефона или записа на аудио. Ако имате проблеми с микрофона на вашия iPhone 13, gsmservice24.com може да ви помогне. Гарантираме ви, че след смяната на микрофона, гласът ви ще се чува ясно и разбираемо отново. Следваме изчерпателен процес, който включва внимателно достъпване до вътрешните компоненти на устройството, премахване на дефектния микрофон и инсталиране на нов.

Смяна на камера:

Камерата на iPhone 13 е впечатляваща, и ви позволява да правите великолепни снимки и видео. Ако камерата на вашия телефон не функционира правилно или е повредена, gsmservice24.com може да предостави нужното решение. Нашите техници са опитни в смяната на камерния модул, за да гарантират оптимално качество на изображението и производителност. Процесът включва разглобяване на устройството, премахване на дефектната камера и инсталиране на нова с прецизност.

Смяна на батерия:

С времето батерията на всеки смартфон може да се износи, което води до намалена издръжливост и слаба производителност. Ако имате проблеми, свързани с батерията на вашия iPhone 13, ние предлагаме ефективни услуги за смяна на батерията. Нашите техници внимателно премахват старата батерия и я заменят с нова, възстановявайки издръжливостта и общата функционалност на вашето устройство.

iPhone 13 е изключително устройство, което предлага новаторски функции и безкомпромисно качество. Въпреки това, дори с изключителното си качество, може да се наложи ремонт поради случайни повреди или нормално износване. Когато става въпрос за ремонт на телефони, gsmservice24.com е вашият надежден партньор.