Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на дисплея VERTU

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

vertu display Подмяната на дисплея на Vertu в София с предоставянето на гаранция за качество ще бъде направена в сервизния център GSMService24. Нашите експерти извършват подмяната на екрана на мобилните телефони Vertu от всички колекции: Ascent (Ti), Constellation (Ayxta), Signature (S Design).

Техническите особености на телефоните Vertu, тяхната уникалност и елитност изискват специален подход към ремонта. Замяната на дисплея или стъклото на уникалния апарат с ръчна сглобка не е същата, като подмяната на дисплея в обичайните мобилни телефони. Непрофесионалната намеса с цел извършване ремонт на дисплея на Vertu още на етапа разглобяване на корпуса може да доведе до трагични последици! Компонентите за тези телефони са изключително скъпи и във Vertu са използвани свръхздрави и благородни метали, така че всяка вреда може да „закръгли“ сумата на окончателния ремонт. Не всеки сервизен център може да поеме рисковете, свързани с извършване на ремонти на екрана на Vertu, тъй като тази работа изисква специално оборудване, високи умения и голяма отговорност на специалистите. Сервизният център GSMService24 влиза в петте най­-големи сервизни центрове в София за ремонт на мобилни джаджи, които професионално се занимават с ремонта на Vertu. Сервизният център GSMService24 има необходимото оборудване, договори с доставчици на оригинални резервни части и сертифицирани специалисти за ремонта на Vertu. Нашият сервизен център предоставя стандартен набор от услуги за ремонта на всякакви модели мобилни телефони, включително и такава услуга, като подмяна на дисплея на Vertu.

Дисплеят на всеки телефон Vertu е защитен със сапфирено стъкло, което е трудно да се надере дори и чрез метален предмет. Но … често собствениците на тези елитни телефони се държат с тях, като терминатори, програмирани да унищожават. Много често дори сядат върху тях, а понякога излагат своя Vertu телефон и на течности. По­-пагубен ефект върху телефона е трудно да се измисли! Влагата причинява корозия и разрушаване на металните проводници, включително и на тези, които свързват дисплея към дънната платка. Това изисква подмяната на дисплея, въпреки, че на външен вид не се виждат никакви увреждания. Ето защо, при поемането на ремонта на който и да е мобилен телефон първо се извършва диагностика. Работата е там, че ако дисплеят е счупен, то и без диагностика става ясно ­ без подмяна, дисплея няма да заработи. Трябва обаче да се има предвид, че след силно механично въздействие върху вашия Vertu (падане или удар), може да пострада не само екрана на мобилния телефон, но и други компоненти вътре в корпуса. Какви ли? Отговорът ще даде само диагностиката на специалния стенд. Има и други възможности: екранът на Vertu е бял или обратното, дисплеят не свети изобщо. Това може да е знак за повредата на други електронни компоненти (не на екрана) или за възникването на софтуерни проблеми. В такъв случай, самият дисплей може да бъде напълно изправен и да не се изисква неговата подмяна. Нашите експерти ще проучат въпроса, а вие ще платите само за работата и частите, които са необходими във всеки отделен случай. Така, че дали трябва да се подмени дисплея на Vertu или не може да се потвърди само чрез диагностика на целия апарат. Диагностиката в нашия сервизен център се извършва напълно безплатно.

Сега нека поговорим и за цените на ремонтите. Ясно е, че подмяната на дисплея или сапфиреното стъкло на Vertu не може да струва много евтино. Преценете сами. За цените на резервните части ние вече споменахме. Добавете и цената за разходните консумативи от най­високо ниво и качество: специалната залепваща лента, флюс, спирт, термопаста и така нататък. И накрая, ние даваме гаранция на проведената работа, както и на използваните в ремонта резервни части. Въпреки това, благодарение на нашата разумна ценова политика, изработена през годините на пазара на услугите по ремонта на мобилни устройства, цената по подмяната на дисплея на Vertu в нашия сервизен център ще Ви устрои, защото тя не включва в себе си нищо излишно и съответства на реалната цена на самото изпълнение.

Сервизният център GSMService24.com Ви очаква от понеделник до петък от 10:00 до 20:00 часа (18:00 часа в събота). Вие също така можете да позвъните или да направите заявка за обратна връзка в сайта на сервиза.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.