Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 14 Plus

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


iPhone 14 Plus е впечатляващо устройство, което предлага множество вълнуващи функции и подобрения в сравнение с предшествениците си. Със своята стилна визия, мощна производителност и най-новите технологии,той се превръща в желан смартфон. Въпреки това, като всяко електронно устройство, той не е защитен от повреди или износване. В такива случаи gsmservice24.com предлага професионални услуги за ремонт, които гарантират, че вашият iPhone 14 Plus ще остане в оптимално състояние.


Смяна на стъкло:

Инциденти се случват непрекъснато, и ако имате счупено или повредено стъкло на вашия смартфон е важно  да потърсите професионална помощ. Gsmservice24.com предлага професионални услуги за замяна на стъкло, извършвани от опитни техници. Като доверите вашия смартфон на професионалистите от gsmservice24.com, можете да бъдете сигурни, че вашето устройство ще бъде възстановено до оригиналното си състояние.


Смяна на дисплей:

В случай на повреден дисплей на вашия iPhone 14 Plus, е от съществено значение да се доверите на експерти за замяна на дисплея. gsmservice24.com може да ви помогне с професионални услуги за смяна на дисплея, гарантирайки правилната инсталация на нов дисплей. Важно е да се отбележи, че след подновяването на дисплея функционалността на Face ID няма да бъде налична. За да запазите целостта на телефона си, препоръчваме да потърсите помощта на обучени техници от gsmservice24.com.


Почистване на високоговорител:

Ако забележите, че високоговорителят на вашия смартфон произвежда странен или изкривен звук, това може да бъде причинено от натрупване на прах или замърсявания. Правилното почистване на високоговорителя може да възстанови неговата функционалност. Квалифицираните ни техници от могат безопасно да почистят високоговорителя на вашия iPhone 14 Plus, гарантирайки оптимално качество на звука, без да причинят щети на устройството


Почистване на микрофон:

Ясният и функциониращ микрофон е от съществено значение за безпроблемно комуникиране от вашия телефон. Ако се сблъскате с проблеми с микрофона, е най-добре да разчитате на експерти за основно почистване. Ние ще почистим микрофона на вашия iPhone 14 Plus внимателно, като премахнем всякакви пречки или замърсявания, които могат да повлияят на неговата работа. Това гарантира, че вашето устройство ще запази висококачествената си звукова функционалност.Когато става въпрос за ремонт на вашия iPhone 14 Plus, винаги се препоръчва да се доверите на професионалисти като gsmservice24.com. Нашият екип от опитни техници е специализиран в ремонт на телефони, осигурявайки точни и надеждни решения. Избирайки нас можете да сте спокойни, че вашето устройство е в надеждни ръце.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.