Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung S8

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Ремонт на Sasmung S8

Флагманът S8 на Samsung има увеличен 5.8-инчов дисплей, влагозащитен корпус в розово, черно, златист/gold цвят. Но дори и мощният пълнеж (Snapdragon 835 MSM8998, 4/6 GB оперативна памет) и Android 7.0 не го спасяват от повреди и счупвания.

Евтиният ремонт на Samsung Galaxy S8 е достъпен във фирмения сервизен център без почивен ден. Това позволява на собствениците на новия смартфон в София в кратки срокове да поправят устройството си. Подмяната на частите, почистването на корпуса, запояването на контакти, преинсталиранията и други услуги са достъпни на ниски цени.

С поправката на смартфоните са ангажирани квалифицирани инженери с опит в решаването на всякакви проблеми с подобна техника.

Ремонт на Samsung Galaxy S8 в София

Основните неизправности в смартфона възникват след падания или удар. В такива ситуации се чупи стъклото, сензора, корпуса. По-рядко излиза от строя "пълнежа". Независимо от счупването, не бива да отстранявате проблема самостоятелно. Това води само до повече проблеми.

Подмяната на детайлите и компонентите (12 MP камера, 3000 mah батерия, USB Type-C) в Самсунг Галакси S8 се извършва само с официални резервни части от производителя. Сервизът не използва фалшиви евтини детайли. Работата се извършва в специално оборудвани професионални лаборатории.

Цената за ремонта на Галакси S8 зависи единствено от вида на повредата. Вторичните услуги се извършват безплатно, а за да разберете колко струва всяка отделна услуга, можете да погледнете ценовата листа. Собственикът на повреденото смарт-устройство може да позвъни денонощно в сервиза и да уговаря с мениджъра условията на поръчката.

Гаранция за работата по ремонта и подмяната

Работата по ремонта на Galaxy S8 се извършва от инженери, но след това устройството не се изпраща веднага към клиента. Преди това, ремонтирания апарат се проверява от мениджърите на отдела за контрол, които само след успешни тестове вписват гаранцията за ремонта.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.