Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 12

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


iPhone 12 е изключително устройство, което задава нови стандарти в света на смартфоните. Със своята елегантна визия, мощен процесор и напреднали функции, той предлага някой предимства спрямо предишните модели. Той разполага с впечатляващ Super Retina XDR дисплей, чип A14 Bionic и възможност за 5G свързаност, което го прави един от най-желаните смартфони на пазара. Подобрената камерна система, устойчивостта на Ceramic Shield и съвместимостта с аксесоари MagSafe са допълнителни предимства, които го отличават от предишните модели. Въпреки това, дори и най-съвременната технология може да се сблъска с проблеми или да изисква ремонт.Смяна на батерия:

С течение на времето батерията на вашето устройство може да започне да се износва, което води до по-кратко време на работа или неочаквани изключвания. Ако забележите значително намаление в работата на батерията, gsmservice24.com предлага професионални услуги за смяна на батерията на iPhone 12. Ние ще сменим батерията, гарантирайки по-дълъг живот и подобрена работа на вашето устройство.


Смяна на дисплей:

Случайни падания или удари могат да доведат до счупване или повреда на дисплея на вашия телефон. За да възстановите визуалното му качество, gsmservice24.com предлага услуги за смяна на дисплея. Техниците ни ще заменят повредения дисплей с оригинален, като ви позволят отново да се насладите на ярки цветове и ясна визуализация на вашия iPhone 12.


Смяна на стъкло:

Задното стъкло на iPhone 12 не само подчертава неговата естетика, но осигурява и възможност за безжично зареждане. Въпреки това, ако задното стъкло се надраска или счупи, gsmservice24.com предлага услуги за смяна на стъклото.


Неработещ сензор на дисплея:

Ако сензорът на дисплея на вашия iPhone 12 не реагира или не отчита вашето докосване точно, това може сериозно да повлияе на вашето потребителско изживяване. В gsmservice24.com ще диагностицираме и отстраним проблемите, свързани със сензора на дисплея, осигурявайки гладко и точно функциониране на допирната функция на вашия смартфон.


Невъзможност за включване:

Ако телефонът ви не се включва или не реагира на опитите за включване, това може да предизвика загриженост. В gsmservice24.com техниците ни имат необходимите познания и опит да се справят с такива проблеми. Ние ще идентифицираме причината и ще извършим необходимите ремонти, за да възстановим функционалността на вашия iPhone 12.


Когато става въпрос за ремонт на iPhone 12, gsmservice24.com е надежден доставчик на услуги, предлагащ разнообразни решения за различни проблеми. Избирайки нашите услуги, можете да се уверите, че вашият телефон ще получи професионален ремонт и ще възстанови оптималната си работа. Доверете се на gsmservice24.com за ефективен и качествен ремонт на вашия смартфон, за да продължите да се наслаждавате на изключителните му възможности.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.