Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone 6s Plus

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Особености при ремонта на iPhone 6s Plus

1Повредите на iPhone 6s Plus по-често се случват по вина на външни фактори и ако по-рано ви се е налагало да търсите къде да поправите своя iPhone 6s Plus, то сега вече можете само да изпишете адреса GSMService24.com и нашите специалисти ще поправят ябълковото устройство в дома или офиса Ви.

Вид ремонт на iPhone 6s Plus
Смяна на счупен дисплей на iPhone 6s Plus
Смяна на счупено стъкло на iPhone 6s Plus
Смяна на преден и заден панел на iPhone 6s Plus
Смяна на микрофона на iPhone 6s Plus
Смяна на зуумър на iPhone 6s Plus
Смяна на високоговорителя на iPhone 6s Plus
Смяна на предна и задна камера на iPhone 6s Plus
Смяна на букса на iPhone 6s Plus
Смяна на батерия на iPhone 6s Plus
Смяна на копче за включване/отключване на iPhone 6s Plus
Смяна на букса за синхронизация и зареждане на iPhone 6s Plus
Смяна на Home бутона на iPhone 6s Plus
Ремонт на платката на iPhone 6s Plus
Почистване на намокрен iPhone 6s Plus
Смяна на аудио буксата за слушалки и хендсфри на iPhone 6s Plus
Смяна на вибрацията на iPhone 6s Plus
Смяна на Wi-Fi антената при проблем с wifi на iPhone 6s Plus
Смяна на на буксата за зареждане на iPhone 6s Plus

Основни причини за повредата на iPhone 6s Plus

Незначителни софтуерни бъгове или хардуерни дефекти по вина на самите разработчици от Купертино се срещат изключително рядко, а ако се проявят, то те завършват с подмяна на iPhone 6s Plus по условията на гаранцията. Основните причини за обръщение към нашия сервизен център GSMService24 за ремонт на айфон 6c плюс, са все едни и същи физически фактори: прах, влага и твърди предмети.

Въздействието на влажната среда върху iPhone 6s Plus

Използването на качествен калъф с Water Resistant функцията може да превърне iPhone 6s Plus в устройство за водни селфита. Но желанието за споделяне на снимките във Facebook от местата за къпане, без хидрокостюм за смартфона, налага извършването на спешен ремонт на iPhone 6s Plus след падането му във водата или след прекомерно овлажняване в банята.

Повреда на iPhone в резултат на падания

Големият екран и идеално гладкият корпус – това е гордостта на ябълковия смартфон. Той обаче не е толкова здрав и iPhone 6s Plus може да падне на асфалта или да бъде хвърлен в стената. Толкова често ни се налага да извършваме подмяна на тъчскрийна/стъклото на айфон 6c плюс, колкото и при по-малкия му събрат в лицето на iPhone 6s. По-често обаче се сблъскваме с проблеми, изискващи смяна на дисплейния модул. В края на краищата обаче ние разполагаме със сепаратор и друго професионално оборудване и инструменти, които ни позволяват да разединим тъчскрийна от дисплея и да ги съберем толкова добре, колкото в завода. Паданията на ябълковите устройства са свързани и със запояване на контактите на iPhone 6s Plus. Подмяната на шлейфа на тъчскрийна/дисплея, поправката на корпуса на айфон 6s плюс и много други малки и по-истински сериозни проблеми са отстраними в сервизния център GSMService24.

Неприятности, свързани с въздействието на прахта и мръсотията

Чистотата е приятна за джаджата! Ако в помещението е много прашно, вие сте в пясъчна буря или айфон е бил заровен в пясъка от любопитно малко дете, съществува риск от повреждане на жака за слушалките, разговорния високоговорител и гнездото за зареждане. В такава ситуация, почистването на айфон iPhone 6s Plus е необходимо.

Обръщаме внимание

Опитите за подобряване на софтуерната функционалност на ябълковото устройството ще доведе до факта, че iPhone 6с плюс ще започне да се изключва спонтанно, да извежда грешки, сини екрани или да не показва никакви признаци на живот. В такива случаи можем да извършим повторен флаш на iPhone 6s Plus, което ще ни позволи да го върнем от състоянието му на пълен „мъртвец“.

Забравеното устройство в задния джоб е почти 100% гаранция, че ще трябва да се обърнете към сервизен център за ремонт, подмяна на тъчскрийна на айфон 6с плюс и коригиране геометрията на корпуса.

Ако таблетфонът е бил оставен без надзор в къща с малки деца, рискът да станете редовен клиент на сервизния център се увеличава значително. Между другото, в центъра GSMService24 има добри отстъпки и други бонуси за лоялни клиенти, включително игри и подаръци.

 

Но без значение колко обичате устройството си и какво се е случило с него, дори и да счупите iPhone 6s Plus, не си разваляйте отношенията с роднините. В крайна сметка, само те наистина са безценни, а ремонтът на iPhone 6s Plus в София ще го извършим ние и то с гаранция.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.