Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A71

Въпреки че съвременните смартфони са изключително функционални, елегантни и стилни, те в същото време са и много податливи на повреди и проява на бъгове. В това число влиза и Samsung A71, който е оборудван с голям 6,7-инчов дисплей. Той е най-уязвимият компонент на апарата и често се нуждае от ремонт, поради неволно удряне в твърда масивна повърхност. Как бързо и качествено да отстраним подобна неизправност, защо да предпочетем специализирания сервиз GSMService24 пред останалите?

Качествен ли е ремонтът на Samsung A71 при смяна на дисплея

Дисплеят е най-слабото и уязвимо звено от целия Samsung A71, когато става дума за издръжливост при удар и падания. Това е така, поради огромната стъклена площ, която в голям процент заема предния панел на апарата. Въпреки че предпазното външно стъкло е закалено, то е много крехко и податливо на счупвания и напуквания, дори и при неволен удар по невнимание. В подобен случай се изисква неговата подмяна, а поради модулната конструкция на отделните компоненти, при ремонта се сменя целият модул.

Той е съставен от матрицата, сензорния слой и външното предпазно стъкло, които са в един пакет и се предлагат във вид на резервна част от самия производител. Това гарантира пълно съвпадение и функционалност, неразличима от тази на новия смартфон.

Какви други ремонтни услуги се предлагат

Списъкът от възможни ремонти на Samsung A71 в сервиза GSMService24 е доста дълъг и той с годините постоянно се увеличава. Въпреки това, към момента, най-актуални са:

  • Смяна на конектор за зареждане;

  • Смяна на остаряла батерия;

  • Смяна на микрофон;

  • Подмяна на камера;

  • Възстановяване на изгубена информация;

  • Премахване на софтуерни бъгове;

  • Отстраняване и запояване на отделни микросхеми.

Как се отстранява проблем с камерата

Samsung A71 е с три независими основни задни камери и ако основната двойна, която е 16 МП, се повреди, може да се смени отделно от останалите. Това в предишните версии на серията Galaxy беше невъзможно, поради вместването на всички обективи в един общ модул. Всъщност, при необходимост от ремонт, поправката се извършва в определени ситуации - например при проблеми с автофокуса. В голяма част от случаите, проблемът идва от наличието на микроскопични външни замърсявания, които пречат на задвижващия механизъм да сработва коректно. 

Обикновено подобни прашинки проникват през счупеното стъкло на камерата и влошават нейната работа. Ето защо, при счупване на горната предпазна стъклена повърхност на камерата на Samsung A71, той трябва веднага да се даде на ремонт, за да се избегне по-нататъшно задълбочаване на проблема. При подобна ситуация, непременно се свържете с оператор на сервиз GSMService24, за да бъде извършена безплатна диагностика, ще Ви информираме за проблема и при Ваше съгласие ще започнем ремонта на Samsung A71.