Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за iPad 2

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

сервиз на ipad 2Ремонт на Apple iPad 2

Ремонтът на iPad 2 е трудна задача, тъй като оборудването на устройството предполага доста своеобразна схема на сглобяване. При това за професионалния майстор тя може да се превърне в рутина, така че той трябваше да се справя с различни повреди за възможно най-кратък срок. Трябва да се подчертае, че процесът по разглобяването и последващото сглобяване на технологиите на Apple се извършва в съответствие с определен схематичен порядък. Неправилно изпълнените стъпки водят до повредата на отделни области или на цялата система.

Основните проблеми с таблета iPad 2

Първите места се заемат от счупванията на екрана и повредата на дисплея. Ситуацията с ударите на устройствата са много разпространени, тъй като приспособленията падат от масата, настъпват ги деца – тези и други подобни случайности водят до повреди на защитното сензорно стъкло. То представлява крехък материал, но все пак защитава дисплейния модул от външни влияния. При счупване на дисплея, е необходимо да се приложи по-скъп ремонт на iPad 2, отколкото в случая с iPad 1. Детайлът може да се повреди и по други причини. Например ако за самостоятелната или непрофесионална подмяна е избрано некачествено стъкло, то може да не издържи на твърде силните температурни колебания и в резултат на това да се счупи. При заводския брак, малките мехурчета въздух може да се разширяват при загряването на устройството, напуквайки крехкото стъкло. Причина за счупването може да послужи деформацията на корпуса и замърсяванията.

Модулът за връзка често изпада в неработоспособност и трябва да се замени в сервизен център. Той се свързва чрез микроскопични контакти със системната платка и тяхното прекъсване ще доведе до спиране на функционирането. Силните удари водят до разместване на детайлите, разхлабване на шлейфа, в резултат на което се наблюдава неправилна работа на модула. Повредите водят до сериозни проблеми и често таблета вече не подлежи на поправка.

Кога още има нужда от ремонт на iPad 2

На следващо място се намира деформацията на корпуса. Козметичните дефекти не са много опасни, освен ако не развалят вида на устройството. Към тях се отнасят драскотините, напуканите части. Но сериозен проблем, изискващ ремонт, са вдлъбнатините. Силният удар има вълнови характер, а това означава, че веднага страда цялата система. В резултат на това се нарушава целостта на вътрешните елементи, между стъклото и дисплея се образуват хлабини, което води до бързото замърсяване.

Ремонтът на iPad 2 включва в себе си работа с акумулаторна батерия. Този детайл е много важен и при неговия отказ от работа спира функционирането на устройството. Батерията може да изчерпи ресурса си или да бъде извадена от строя поради неправилна експлоатация. Пазете се от неподходящи зарядни устройства, не оставяйте таблета в горещи, студените и влажни условия.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.