Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A51

Samsung A51 е смартфон от ново поколение, който притежава напълно безрамкова конструкция на предния панел. Това означава, че той изцяло е обхванат от дисплея, което прави телефона изключително уязвим към счупвания и физически повреди. За да извършите качествен ремонт на подобен смартфон, е горещо препоръчително обръщането към специализиран сервиз. Нека видим защо!

Кои са най-честите случаи за ремонт на Samsung A51

Както знаем, корпусът и дисплеят на апарата са стъклени, а това ги прави много уязвими дори и при леки неволни удари. Въпреки че външното стъкло е силно закалено и трудно се драска, то всъщност е много крехко и това са най-честите случаи за обръщане към сервиз GSMService24. Разбира се, за да извършим качествен и бърз ремонт, ние трябва да сменим стъклото на екрана, с което всъщност поставяме нов модул, в комплекта на който влиза матрицата, сензорният слой и външното стъкло.

Това гарантира идентична на предишната външност и функционалност, както и голяма дълготрайност, която е покрита с гаранция от сервиза. Тоест, без значение дали е счупен корпусът или дисплеят на Samsung A51, след ремонта, Вие ще го получите по-красив и функционален от всякога, което ще се допълва и от гаранция.

Какви други ремонти се извършват в GSMService24

Ние сме от много години на отрасловия пазар и портфолиото ни от предлагани услуги за ремонт на Samsung A51 е доста обширно. Например, към момента, при нас можете да отстраните следните неизправности:

  • Смяна на високоговорител;

  • Смяна на конектор за зареждане или слушалка;

  • Подмяна на сензор за светлината, микрофона, батерията;

  • Преинсталиране, флашване и надграждане на софтуер;

  • Възстановяване на изгубена информация.

Тоест, ние не просто сменяме различни модули, но извършваме и запояване и подмяна на различни радиочасти и микросхеми. Извършваме пълно почистване и възстановяване на токопроводящи писти при разрушената от влагата платка и т.н. Винаги преди това обаче правим безплатна пълна диагностика на повредения Samsung A51. Така гарантираме, че ремонтът ще бъде извършен качествено, а проблемът отстранен напълно, без остатъчни следи и възможности за повторна проява.

Защо да се доверите на нашия сервиз

Защото, GSMService24.com е дълги години на пазара и към днешна дата има доста солиден натрупан стаж в поправянето и отстраняването на различни технически проблеми по мобилните устройства, включително и в Samsung A51. Ние работим с квалифицирани майстори, подходящо пригодени работилници, оборудвани с най-доброто оборудване и инструменти. За доказателство, ние даваме гаранция след всяка манипулация, така че свържете се с нас.