Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 12 mini

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


iPhone 12 Mini разполага с мощния чип A14 Bionic, впечатляващият Super Retina XDR дисплей и възможността за 5G връзка. Той предлага същите напреднали функции като по-големите си версии, което го прави привлекателен избор за тези, които предпочитат по-малък размер. 


Смяна на стъкло:

Неизбежно или случайно падане могат да доведат до счупено или напукано стъкло на вашия смартфон. gsmservice24.com предлага професионални услуги по смяна на стъклото за iPhone 12 Mini. Нашите опитни техници могат да заменят повреденото стъкло с ново, възстановявайки изящния и безупречен вид на вашия устройство. Процесът обикновено отнема около 1-2 часа, в зависимост от сложността на ремонта.


Смяна на дисплей:

Ако дисплеят на вашия iPhone 12 Mini е повреден или не функционира правилно, gsmservice24.com може да предложи надеждно решение. Нашите техници имат опит в смяната на дисплеи. Независимо дали става въпрос за празен екран или проблеми със сензора, ние можем да диагностицираме грешката и да извършим бърза смяна на дисплея. Времето за извършване на този вид ремонт обикновено е 2-3 часа, осигурявайки минимално прекъсване на работата на вашето устройство.


Нереагиращ сензор на дисплея:

Нереагиращ сензор може да бъде дразнещ и да намалява общото впечатление от използването на устройството. Ако имате проблеми със сензора на дисплея на вашия iPhone 12 Mini, gsmservice24.com може да помогне. Нашите опитни техници са запознати с диагностицирането и отстраняването на проблеми със сензора. Ние се стремим да решим проблема бързо, като обикновено завършваме ремонта в рамките на 1-2 часа.


Смяна на батерия:

С течение на времето животът на батерията на вашия iPhone 12 Mini може да намалее. Ако забележите, че енергията на  устройството ви пада по-бързо от преди или се изключва неочаквано, вероятно е време за замяна на вашата батерия. В gsmservice24.com предлагаме смяна на батерията за всички видове телефони. Нашите техници ще заменят старата батерия с нова, осигурявайки оптимална производителност и по-дълъг живот на телефона ви. 


Липса на изображение или частично изобразяване на екрана:

Ако вашият iPhone 12 Mini има празен екран или изобразява само част от изображението, това може да бъде дразнещ проблем. Нашите опитни техници могат да диагностицират проблема и да извършат необходимите ремонти, за да възстановят пълното изображение на екрана. Времето за ремонт може да варира от 2 до 4 часа, в зависимост от сложността на проблема.


Заключение:

Когато става въпрос за ремонт на iPhone 12 Mini, gsmservice24.com е надежден доставчик на услуги, предлагащ различни решения. Доверете се на нас, за да възстановите бързо и ефективно функционалността на вашия смартфон.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.