Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy note 3 – n9000 n9002 n9005

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy note 3 За проблеми, които не са изброени в списъка, моля консултирайте се с нашите мениджъри, а също така имате и възможността да се свържете директно с наш инженер за правилна дистанционна диагностика на устройството Ви и определяне на цената за ремонта. Някои проблеми могат да бъдат решени и без необходимост от донасяне на устройството при нас.

Вид услуги Цена
Подмяна на дисплея (екрана) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Подмяна на защитното стъкло на (счупеното стъкло) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Ремонт на захранващата верига (не се включва) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Подмяна на микрофона (микрофона не работи) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Подмяна на камерата (камерата не работи) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Подмяна на високоговорителя (няма звук) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Подмяна на акумулатора (на телефона му държи малко батерията) цената се уточнява
Ремонт на GSM модула (липсва мрежа проблеми с връзката) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Ремонт на Wi-Fi модула (Wi-Fi не работи) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Възстановяване на стартиране (boot) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Замяна на корпуса (подменя се задния капак) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява
Подмяна на бутони (не работи бутона за включването управление силата на звука) цената се уточнява
Възстановяване след заливане с вода (изтощава се бързо) цената се уточнява
Подмяна на системния конектор (не се зарежда) на Samsung Galaxy note 3 цената се уточнява

В указаните цени за работа не са добавени разходите за резервните части, тъй като цените на резервните части се променят динамично поради нестабилния курс на долара. За това е необходимо допълнително да се уточни крайната цена.

Ремонт на Samsung Galaxy Note 3

Новото поколение смартфон Samsung Galaxy Note 3 SM-N900, очевидно е бил предизвикателство за Samsung. Това е безподобен Full HD Super AMOLED екран с диагонал от 5.7 инча и плътност на пикселите от 386 точки на инч. Скоростта на работа трябва да бъде опитана от всеки, но устройството се предлага в 2 варианта: 1) с осем-ядрения процесор Exynos 5420, в който има общо четири Cortex A15 ядра, работещи на честотата от 1,9 GHz и четири Cortex A7 ядра на​ честота от 1,3 GHz с 6 ядрения видео-яскорител Mali-T628 GPU на честота от 600 MHz; 2) четириядрения процесор Qualcomm Snapdragon 800 на честота от 2,3 GHz с видео-чипа Adreno 330, работещ на честотата от 450 MHz. 3GB оперативна памет е рекорд за мобилно устройство в момента.

Подмяна на дисплея и сензорното стъкло на Samsung Galaxy Note 3

1Днешният Note 3 има най-големия дисплей от смартфоните Note. Необходимо е да се каже, че площта на екрана се е увеличила и с това е налице и по-голям риск от счупване на стъклото. Припомнете си, че стъклото в Samsung Galaxy Note 3 SM-N900 е направено от свръхздраво закалено стъкло, но не се заблуждавайте да вярвате, че след падане на устройството по екран от височина 70-80 см, екрана на Samsung Note 3 винаги трябва да остане непокътнат, защото производителя е обещал, че стъклото е свръхздраво. Производителят прави сензорното стъкло на Samsung Galaxy Note 3 здраво за да издържа на силен натиск, леки падания и т.н.

В Samsung Galaxy Note 3, както и в предишните Note версии – дисплеят идва заедно със сензорното стъкло, а това се нарича дисплейн модул, заедно с който върви и рамката на стъклото. Най-често се поврежда само стъклото на Samsung Note 3, като първият въпрос на собственика на смартфона е „може ли да бъде заменено само стъклото на Samsung Galaxy Note 3?“ И тук отговорът е еднозначен и неоспорим, при смартфона Galaxy Note 3 НЕ може да се подмени само стъклото, тъй като технологично този ремонт не е възможен, а ако някой Ви обещае да замени стъклото на Samsung Galaxy Note 3 SM-N900, то работата ще бъде извършена толкова некачествено, че ще се замислите – защо просто не платих малко повече за оригиналната резервна част. Подмяната на екрана на Samsung Galaxy Note 3 може да бъде извършена с всеки достъпен цвят – черен, бял, розов. Дисплеят заедно със сензорното стъкло и предния панел се подменят само за 30-40 минути при наличието на резервните части.

Подмяна на полифоничния високоговорител на Samsung Galaxy Note 3

2Смартфонът е оборудван с мощен акустичен блок, качествен еквалайзер, както и всички други настройки, които ще Ви накарат да се влюбите в устройството. Акустичният блок означава онази част от корпуса, в който е вграден полифоничния високоговорител и контактната площ на антената.

Проблемите с полифоничния говорител са следните: хрипове при възпроизвеждане на музика, некоректни звукови ефекти от системата, тихо звучене на високоговорителя. А при слаб GSM сигнал, проблемът също може да бъде в акустичния блок на Samsung Note 3. По време на ремонта по замяната на полифоничния високоговорител на Samsung Galaxy Note 3 се използват само оригинални резервни части.

Подмяна на ушния високоговорител на Samsung Galaxy Note 3

Неприятно е, когато слушате събеседника от другата страна с придружени хрипове и шумове, особено когато диалогът е по бизнес или просто е важен. Всички проблеми, свързани с лошото качество на възпроизвеждането на гласа са свързани с разговорния високоговорител. Той може да излезе извън строя поради механична повреда или поради следи от влага, нормално износване и т.н. Това са всички причини, поради които може да се наложи подмяна или ремонт на полифоничния високоговорител на samsung galaxy note 3.

Подмяна на модула с микрофона и конектора за зареждането на Samsung Galaxy Note 3

3Не е нужно да правите големи уплашени очи, ако Samsung Note 3 спре да се зарежда или синхронизира с компютъра. Първите неща, които можете да направите за отстраняване на проблемите: Опитайте да свържете смартфона към захранването с помощта на зарядното му устройство, ако няма никаква реакция за зареждане, то след един час опитайте да заредите смартфона си чрез второ зарядно или с друго на член от семейството. Възможно е да се укаже, че USB кабелът или просто самото зарядно устройство поотделно може да не работят и за това трябва да пробвате с всеки нов елемент как те работят поотделно. Ако успеете да установите повреда в някой от аксесоарите то можете да се гордеете със себе си, тъй като това ще Ви спести време. Във всички останали случаи, проблемите със зареждането или синхронизацията се решават чрез замяна на USB подложката на samsung galaxy note 3.

В смартфона Samsung Galaxy Note 3 SM-N900 е използван цифров микрофон, който може да пострада от влажна среда и механични повреди. За да тествате работоспособността на микрофона е необходимо да пуснете диктофона на устройството и ако всички звуци се възпроизвеждат коректно, то тогава няма от какво да се притеснявате. Важно нещо, което трябва да запомнят собствениците на Samsung устройствата, е никога да не поверяват ремонта на своя samsung galaxy note 3 на неквалифицирани специалисти, тъй като ще заплатят 2 пъти повече пари след като се обърнат към квалифициран сервизен център. Подмяната на цифровия микрофон на samsung galaxy note 3 отнема 1,5 ч до 2 часа с гаранция до 90 дни.

Фърмуер на Samsung Galaxy Note 3

Комуникаторът Samsung Galaxy Note 3 работи под управлението на операционната система Android 4.3 с фирмената обвивка TouchWiz UI. С всяка нова версия на Android, софтуерът се превръща в най-удобния за потребителя, безопасността престава да бъде под въпрос, а потребителите регулярно просто са приканвани да актуализират версията на софтуера. Новият софтуер на Samsung Galaxy Note 3 със сигурност е „уау“, но операционната система за да бъде стабилна, първите потребители трябва да я проверят за всички грешки, бъгове и други малки неприятности. След това производителя разбира се пуска малки актуализации, но те не винаги се инсталират правилно и в следствие на това ще трябва да се свържете със сервизен център за провеждане на софтуерен ремонт на Samsung Galaxy Note 3. Префлашването на Samsung SM-N900 се извършва в рамките на 1-2 часа.

Подмяна корпуса на Samsung Galaxy Note 3

4Внимание, това е наистина важно!!! Samsung пусна Samsung Galaxy Note 3 с капак от мек материал, покриващ по-голямата част от корпуса, а сега вече е трудно да се обвинява Samsung, че корпуса на Note 3 е направен от пластмаса. Подмяната на корпуса на Samsung Galaxy Note 3 е възможна, но той се състои от две основни части – капаче на батерията и задна част на устройството. За да промените цвета на Samsung Note 3 е необходимо да се смени и дисплейния модул, а това съществено ще увеличи цената на услугата.

Избирайки нас – Вие избирате най-бързите и качествени ремонти на Samsung Galaxy Note 3 в най-големия за София сервизен център с гаранция от 3 месеца.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.