Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei nova 3i

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei nova 3i

Huawei Nova 3i

Смяна на стъкло Huawei Nova 3i

Механичните проблеми, водят до повреда на защитното стъкло или целия екран, включително сензорния екран и дисплея. Тъй като екранът е сглобен от стъкло, дисплей и сензорен екран, тогава, ако една от частите е повредена, цялото устройство се променя.

Подмяна на стъкло и дисплей при ремонт на huawei nova 3i

Този подход ви позволява да сменяте стъклото или дисплея в най-кратък срок. Например, ако след удара само стъкло е повредено, а рамката и съседните повърхности са непокътнати, тогава ремонтът на Huawei Nova 3i ще отнеме малко време. Ако в рамката има изкривени части, майсторът първо ще се опита да я възстанови. Ако не направите това, първоначалният модул няма да пасне плътно в рамката.

Поради тази причина компанията Huawei предлага пълен комплект, който вече включва рамката на корпуса, както и охлаждащите елементи. Включен е и нов бутон за докосване "home" и необходимите елементи за свързване към платката на телефона. Има и метод за смяна на стъкло, отделен от екрана. Но този метод е по-трудоемък.

Също така недостатъците на този метод на смяна само на стъклото, включват и времето за изпълнение. Ние от Gsmservice24.com имаме предвид, че ако старият екран има жълти петна, пукнатини по стъклото на матрицата или екранните ленти и картината мигат, дисплеят на Huawei Nova 3i е неподходящ за ремонт.

Като се имат предвид евтините нови модули на Huawei Nova 3i, подмяната на стъклото отделно няма никакъв смисъл. Но изборът за ремонта е на клиента, ние от наша страна, ще го направим качествено и възможно най-бързо.

Смяна на задния стъклен капак Huawei Nova 3i

Задният капак е направен от стъкло, поради което механичните повреди водят до повреда на стъклената конструкция и следователно до напукване.

Тъй като задният капак е направен от няколко слоя стъкло и полимерен филм, няма опасност да падат парчета стъкло. Времето за смяна на този елемент не отнема много време. Но ако има много съвсем малки парчета от старото стъкло, тогава на майсторът от Gsmservice24.com може да му отнеме повече време, докато ги премахне и демонтира старото лепило.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.