Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Huawei Y6

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Y6При нас ремонтът на Huawei Y6 ще се проведе качествено, бързо и евтино! Днес е много трудно да се намери сервиз, който наистина ще отговори на горните изисквания. В нашия сервизен център работят изключително опитни специалисти, които от много години са в тази сфера на услугите. Ние работим с качествени компоненти, така че смело даваме гаранция за ремонта на Хуауей У6.

Подмяна на екрана на Huawei Y6

Най-често при падане на телефона на пода страда лицевата част. Образуват се пукнатини, драскотини и т.н. За да се отстрани тази повреда е необходима подмяна на дисплея на Хуауей У6 .Разбира се, много хора продължават да използват телефона дори и след неговото счупване. На пръв поглед това изглежда безопасно, само външно не е красив. Всъщност обаче, през пукнатините в устройството прониква прах и мръсотия, което не се отразява благоприятно. По-добре навреме да се обърнете към нас за подмяна на дисплея на Huawei Y6 и това ще е много по-евтиното решение, отколкото след това да се наложи цялостната подмяна на дисплейния модул на Huawei Y6. За всички видове услуги, ние предлагаме гаранция в писмен вид, подмяната на дисплея на Хуауей У6 е придружена с гаранция от 1 месец.

Смяна на сензора на Huawei Y6

Новият смартфон винаги носи голямо удоволствие, тъй като всички команди се изпълняват бързо, а телефона не просто работи, а дори може да лети. За съжаление обаче, се случва така, че телефонът отказва да изпълнява командите и дори не можете да отговорите на обаждане, тъй като сензорът не работи. Смяната на сензора в Хуауей У6 ще помогне да се отстрани този проблем.

Смяна на стъклото на Huawei Y6

За удобство на нашите клиенти, действа безплатна куриерска услуга. Ако Сте много заети, или не можете по някакви причини да стигнете до офиса ни, не се отчайвайте! Куриер безплатно ще дойде до вас и ще вземе телефона за да може наш експерт да извърши услугата по „замяна на стъклото на Хуауей У6“. Свържете се с нас и ние ще помогнем на вашия смартфон да получи нов живот!

Небрежни действия

Брак се явяват само няколко процента от смартфоните. Много по-често смяната на микрофона на Huawei Y6 Pro или другите му части се изискват в резултат на небрежно използване на устройството. По-специално, много от нас са изпускали телефон на пода или дори на асфалта. В много от случаите, устройството се справя със стресовите натоварвания. Но понякога това води до факта, че след такъв случай се нуждаете от подмяната на конектора за зареждане на Хуауей. Най-често такъв проблем възниква, след като смартфона е паднал на пода точно по време на неговото зареждане — включеният кабел не успява да изскочи от micro-USB порта и прекъсва неговата връзка с платката.

Също така някои хора не обичат загуби или някакви неприятни известния. Те напълно могат да хвърлят смартфона някъде в стената или масата. След това се учудват, че събеседникът не ги чува или не се възпроизвежда музиката. В такива случаи се налага подмяна на високоговорителя на Huawei Y6 Pro в София, което отнема определено време.

Водни приключения

Не по-малко често Huawei Y6 Pro се нуждае от ремонт след попадане във водата или удар. Потребителите не се страхуват да говоря по този телефон под дъжда, забравяйки, че конекторите тук не са водоустойчиви и не са запушени с гумени тапи. А колко смартфона са падали в тоалетната чиния или пълната вана…

Трябва да се отбележи, че до печални последици може да се стигне и след самостоятелни опити за префлаш. Никога не се опитвайте да инсталирате на устройството си неофициална версия на операционната система! Напълно вероятно е след това да ви се наложи смяна на фърмуера на Huawei Y6 Pro чрез специално оборудване. По-специално, такова, каквото имаме в нашия сервизен център.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.