Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Microsoft Lumia 650

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ms phoneLumia 650 – посредствен Windows 10 Mobile апарат с метална рамка и скромни технически характеристики. Съществуват слухове, че 650-та ще се превърне в един от най-новите модели от продуктовата линия Lumia.

Ремонтът на Lumia започва с провеждане на техническа диагностика, в резултат на която става ясна причината за повредата на телефона, както и сроковете и цената за нейното отстраняване. С малки неизправности в софтуера, нашите майстори могат да се справят само за около 30-40 минути във ваше присъствие. Но при по-сериозни цялостни работни дейности може да достигне и до 2-3 работни дни:

  • Подмяна на дисплейния модул се извършва ако след физическо въздействие липсва изображение или реакция на сензорния слой при докосвания;
  • Поставя се нов захранващ конектор ако има проблеми със зареждането на смартфона;
  • Възстановяване на фабричния софтуер за преустановяване на цикличните рестарти при опит за включване на телефона;

Смяна на микрофона и / или високоговорителите се изисква ако има дефекти при предаването на звука и речта при възпроизвеждане и слушане на мултимедийно съдържание, а също и по време на разговор по телефона.

  • Ремонт на механичните бутони върху корпуса, които са били повредени след удар или падане;
  • Възстановяване на Lumia след попадане на влага във вътрешността на корпуса, което е необходимо да се започне възможно най-скоро. Така, че ако имате натоварен работен график, който не Ви позволява да дойдете до сервиза, поръчайте куриерска доставка до София.

Гаранция и бонуси от сервиза

Заплащането на ремонта се извършва след проверка от страна на собственика за работоспособността на апарата. Лоялните клиенти, при представяне на карти за намаление получават отстъпки и бонуси.

Отремонтираните апарати получават гаранционен период за срок от 30 дни.

Цената за ремонта на смартфона Lumia зависи от цените на необходимите за поправката компоненти.

Ако във вас възникнат някакви въпроси, свържете се с наш оператор по телефона или чрез формата за контакт в сайта.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.