Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт и сервиз на iPod

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Бърз ремонт на iPod в София

Сервизният център GSMService24 провежда постгаранционно обслужване и бързи ремонти на iPod в София. Сервизният ремонт на плейъра се извършва в централния офис на компанията в София.

Предимствата, които предлагаме

Нашият сервиз е един от малкото специализирани сервизни центрове, прилагащ при ремонта на ipod най-новите диагностични методи. Диагностиката в процеса на ремонта на Айпод е предварителна и най-важния етап. В етапа На предварителната експресна диагностика се идентифицират основните повреди: в областта на софтуера, повреди на твърди дискове, повреди по основните захранващи елементи на устройството и др.

Ако в етапа на предварителната диагностика се окаже, че е установена неизправност, сервизният инженер незабавно провежда експресен ремонт на Айпод. Когато плейърът е в готовност, той се предава в отдела за диагностика, където се извършва цялостно тестване на устройството. Ако плейърът не е преминал през всички етапи на теста и на някой от тях възникне грешка, то след това той обратно се предава в сервизната зона. Всички тези методи ни позволяват не само да намалим времето за пребиваване на ipod в сервизния център GSMService24, но и подобрява качеството на провежданите ремонти.

1

Нашите технически и конкурентни възможности при ремонта на устройствата на Apple са:

 • Гаранция 90 дни. Задължително, след приключване на всички работни дейности и отстраняване на причините за повредата, Вие получавате гаранция за ремонта и на заменените части за срок от 90 дни.
 • Безплатна диагностика на ipod. Още през септември 2008 г., беше взето решение да се отмени таксата за диагностика в експериментален режим. Сега тази практика се е утвърдила и разходите за диагностиката са – 0 лв.
 • Ниски цени за ремонтни дейности. Ние винаги се опитваме в нашия сервизен център да поддържаме ниски цени на работа. Благодарение на съвременното оборудване на нашите специалисти и доставката на резервни части в големи количества на ниски цени, разходите за ремонт в нашия сервизен център са много ниски.
 • Наличие на резервни части на склад. За провеждането на бързи ремонти на Apple ipod се изисква постоянна складова поддръжка на налични резервни части: процесори, различни дискретни елементи, захранващи контролери, гнезда за слушалки (жак за слушалки) и т.н. Ако необходимите резервни части липсват, то те се поръчват директно от нашите партньори от Европа, Америка, Азия.
 • Висока оперативност на работата. При оформлението на плейъра за ремонт, майсторът веднага се захваща с него и след няколко минути е готов за експресна диагностика. Ако има възможност, ремонтът на Вашия плейър iPod да се направи на място, то това ще бъде извършено пред клиента в минимални срокове.

Спектър на предоставяните услуги за ремонт на Apple iPod

Видове предоставяни услуги за ремонт на iPod (ремонт на айпод):

 • Подмяна на дисплея на ipod, подмяна на екрана, ремонт на сензорното стъкло на ipod;
 • Подмяна на гнездото за слушалките с шлейфа. Ремонт на конектора за слушалките на ipod video и classic;
 • Възстановяване на гнездото за слушалките;
 • Подмяна на гнездото за зареждане на ipod;
 • Подмяна на джойстик, бутони на клавиатура, бутони за включване;
 • Смяна на софтуера на ipod;
 • Смяна на дисплей, матрица на дисплея, тъчскийна, екрана;
 • Възстановяване на флаш микросхема;
 • Ремонт на паметта, възстановяване на твърдата памет на ipod;
 • Подмяна на гнездото за слушалки на ipod.

 

Сложният технически ремонт, който може да се извърши само върху стационарно специализирано оборудване в сервизния център GSMService24 – в София: ремонт след проникване на вода, ремонт на бутона hold, силно напукан дисплей на плейъра, след падания и удари, хвърляния.

 

Разбира се, всичките видове ремонтни дейности по айпод, извършвани всеки ден от специалистите на сервизния център, е трудно да се опишат. Основните видове ремонти са описани по-горе. Приблизителната цена на ремонта на ipod може да се уточни по телефона в София с нашите оператори.

 

Обръщаме внимание, че може да научите само приблизителната цена за ремонта на айпод. Точната цена на ремонта може да се научи само след извършване на диагностика на вашия плейър. Диагностиката при ремонта е безплатна.

2

В процеса на диагностиката се съставя диагностична карта. На основа на това се калкулира крайната цена за ремонта. Ако в процеса на ремонтната дейност някоя част се промени, то стойността й се определя по изкупните цени. Например: искате подмяна на контролера на твърдия диск и подмяна на твърдия диск. В този случай основната стойност на ремонта ще се определи от цената на замяната на диска, а цената на контролера на твърдия диск ще е изкупната такава.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с извършването на ремонта в минимални срокове в сервизния център, обадете ни се по телефона. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси, свързани с ремонта на айпод в сервизен център GSMService24. Обадете се!

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.