Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone 6 Plus

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Ремонт на iPhone 6 Plus
Смяна на счупен touch screen екран на iPhone 6 Plus
Смяна на стъклото на iPhone 6 Plus
Смяна на корпуса на iPhone 6 Plus
Смяна на микрофона на iPhone 6 Plus
Смяна на полифоничния високоговорител на iPhone 6 Plus
Смяна на говорителя на iPhone 6 Plus
Смяна на камерите на iPhone 6 Plus
Смяна на конектора за слушалки на iPhone 6 Plus
Смяна на батерията на iPhone 6 Plus
Смяна на копчето за вклюване на iPhone 6 Plus
Смяна на буксата за синхронизация и зареждане на iPhone 6 Plus
Смяна на бутона Home за iPhone 6 Plus
Ремонт на платката на iPhone 6 Plus
Почистване след попадане на влага в iPhone 6 Plus
Смяна на аудио контролера на iPhone 6 Plus
Смяна на на Wi-Fi модула на iPhone 6 Plus
Смяна на на вибрацията на iPhone 6 Plus
Смяна на захранващия контролер на iPhone 6 Plus

Имаме удоволствието да Ви приветстваме в нашия сайт. Този раздел е посветен на ремонта . В него ще разгледаме най-честите проблеми, с които може да се сблъскате. Ще опишем накратко причините и възможностите за решаване на проблемите, както и много друга полезна информация. Нека да започваме.iphone-6-cracked-screen-cost Нашият сервизен център предоставя ремонтни услуги на технологичните устройства на Apple. Опитът, натрупан през годините и професионалното оборудване ни позволява да извършваме ремонти със всякаква сложност. Списъкът от услуги, предоставяни от нашия сервизен център включва: дисплея, стъклото на iPhone 6 plus, корпуса, замяна микрофона на iPhone 6 plus, полифоничния високоговорител, замяна високоговорителя, на камерата, смяна конектора за слушалките, на батерията, замяна бутона за включване, конектора за синхронизация и зареждане, смяна на бутона Home в iPhone 6 plus, ремонт на платката, на SIM-приемника, почистване след попадане на влага в iPhone 6 plus, на аудиоконтролера, замяна на SIM-държача, смяна на вибрацията и още много други. Ако сте изправени пред неявен проблем, който не е споменат в по-горния списък, можете да използвате услугата безплатна диагностика. Нашите специалисти възможно най-скоро ще извършат диагностициране на устройството ви и ще разберат истинската причина за проблема. Нека да разгледаме всяка ситуация поотделно.

Увреждане на стъкло или дисплей

Статистиката показва, че най-често срещаният проблем, с който се сблъскват потребителите, това е увреждане на стъклото или дисплея . След падания или удар върху твърда повърхност, често е необходимо не само подмяната на стъклото, но и на дисплея . За да бъде възможна подмяната поотделно на стъклото и дисплея се изисква специално оборудване и професионален опит. Благодарение на наличието на такова оборудване и висококвалифицираните специалисти, в нашия сервизен център предлагаме възможност за отделната подмяна на стъклото на айфон6 plus и отделната замяна на дисплея на айфон6 plus. Много често смяната на стъклото или дисплея са съпътствани и с подмяната на корпуса . Това се обяснява с факта, че много често при изпускане или удари в много от случаите се деформира и корпуса, който пък не подлежи на възстановяване и ремонти. В нашия сервизен център, подмяната на корпуса на айфон6 plus се извършва за два или три часа след началото на ремонта. Замяната на корпуса може да се наложи и след продължителна употреба на смартфона. Ако не се отнасяте с нужното внимание към устройството си, при използването му с течение на времето по него се появяват малки и големи драскотини и ожулвания. Това, разбира се не се отразява на работата на вашия iphone, но значително разваля външният му вид. Замяната на корпуса ще върне първоначалния безупречен външен вид и привлекателност на устройството ви.

Липса на звук

Доста често срещан проблем, пред който са изправени потребителите, това е липсата на звук по време на разговор или слушане на музика без слушалки. В този случай, решението на проблема може да бъде сменена на полифоничния високоговорител . В iphone 6 plus има и друг говорител, чрез който чуваме събеседника си по време на разговор. Подмяната на високоговорителя, както и замяната на полифоничния говорител се извършват в рамките на един час след като специалист поеме ремонта над устройството ви. Понякога се случва и обратното: чувате събеседника си по време на разговор, но той не ви чува. В този случай, проблемът ще се реши със замяната микрофона или подмяната на гласовия високоговорител на мобилното устройство на вашия събеседник. Има и друга микросхема, чиято неизправност може да бъде съпровождана от същите симптоми, като неизправността на микрофона, развален гласов и полифоничен високоговорител. Става дума за аудиоконтролера. Подмяната на аудиоконтролера принадлежи към категорията сложни ремонти и съответно такава услуга се извършва по-бавно от отколкото всеки друг вид ремонт. Тоест, замяната на този чип може да отнеме до два работни дни.

Смяна на дефектиралата камера

Замяната на камерата е по-бързият, но далеч не най-простия ремонт, който може да се извършва в нашия сервизен център. Ако по време на снимане вместо ясни и качествени изображения виждате празен екран или размазани снимки, то смяната на камерата е неизбежна.

Подмяна на жак за слушалки

Следващият проблем, който може да възникне би притеснил повече феновете на музиката, обичащи да слушат любимите си тракове на слушалки. Например докато слушате любимата си музика на слушалките може да започнете да чувате шумове, пращене, ехо, друг шум, изкривяване на звука или работа само едната слушалка. В този случай решението на проблема е в подмяната на жака за слушалките. За един час, нашите специалисти ще успеят да подменят този конектор и отново ще можете да продължите да слушате любимата си музика.


Произволно рестартиране на телефона

Другият често срещан проблем, с който нашите клиенти се сблъскват, това е произволното рестартиране . Това може да включва и бързото изтощаване на батерията, произволното изключване на устройството, както и изключване на iPhone при бързо разреждане на батерията. В някои случаи, зареждането на батерията отнема повече време от обичайното или телефона се е разредил и не се зарежда. Най-често решението на проблема се крие в подмяната на батерията . Но има и моменти, когато батерията е заменена, но проблемът остава. В този случай, причината може да се крие в неизправността на захранващия контролер . Както и при подмяната на аудиоконтролера на айфон 6 plus, замяната на захранващия контролер попада в категорията сложни ремонти и изисква много повече време, отколкото всеки друг вид ремонт. Но не само неизправността на батерията и захранващия контролер може да бъде причина за некоректното зареждане . Проблемът може да се крие и в конектора за зареждане и синхронизация на вашия iPhone 6 plus. Подмяната на конектора за синхронизация и зареждане в нашия сервизен център се извършва за около два часа от момента на поемане на ремонта над устройството.

Попадане на влага вътре в смартфона

Другият проблем, който доста често е причина за повредата на много компоненти, това е попадането на влага във вътрешността на апарата. Влагата – това е най-лошият враг на чиповете и контактите, разположени върху платката . Но никой не е застрахован срещу подобен проблем. Ако влагата попадне вътре във Вашия телефон, то тогава трябва незабавно да потърсите най-близкия сервизен център, за да бъдат предотврати по-сериозни последици, които влагата може да предизвика. За щастие, почти във всеки район на София има офис на нашия сервиз. Стандартните процедури в този случай са поправка на платката и почистване след попадане на влага. Този вид ремонт изисква доста повече време и търпение, тъй като е необходимо пълното разглобяване на апарата на всичките му компоненти и отстраняване на влагата, запояване на контактите и едва след това цялостното му сглобяване.

Смяна на сим държач или приемник

Сим-държачът и сим-приемникът са неразделни компоненти. Много често обаче тези две понятия се бъркат или по погрешка тези два компонента се считат за един. Всъщност, всичко е просто: SIM-приемникът представлява механизъм с всички чипове, който чете информацията от SIM-картата, поставена в SIM-държача, който пък директно се намира в SIM-приемника. Следователно, подмяната на сим-държача и подмяната на сим-приемника – това са два различни вида ремонти, които се извършват в нашия сервизен център.

Подмяна на бутони

Един от малкото бутони, които са налични, това е бутона Home. За никого не е тайна, че бутонът Home е най-интензивно използвания бутон. За това с течение на времето той започва да не работи коректно. Наред с подмяната на бутона Home в iPhone 6 plus доста често в нашия сервизен център се извършва и замяната на бутона за включване, което трае около един час.

Замяна на дефектирала вибрация

В заключение бихме искали да споменем и още един малък, но понякога доста важен детайл – виброзвънецът. Разбира се, Вие можете да продължите да използвате устройството си и без него, но понякога има ситуации, в които силният тон на звънене при входящо повикване ще бъде много неуместно да се чуе, а пропуснато повикване може да създаде много проблеми. В този случай на помощ идва виброзвънецът. Подмяната на вибрацията в нашия сервизен център се извършва за около 30 минути, което означава, че докато изпиете чаша кафе, телефонът ви отново ще бъде напълно готов да ви служи.

Смартфоните на Apple заслужено се смятат за едни от най-надеждните и функционални съвременни технологични устройства на пазара. Въпреки това, винаги може да възникне повреда. Причината може да се крие, както в небрежното боравене, така и чисто в технически аспект. Но специалистите на GsmService24 ще решат проблема ви.

Ремонт, основни услуги

GsmService24.com – това е мрежа от съвременни сервизни центрове. При нас работят само опитни и висококвалифицирани специалисти. Ние сътрудничим с надеждни доставчици и използваме оригинални или близки до оригинала резервни части. Това ни позволява да извършваме дори и най-сложните ремонти и да осигурим най-доброто качество на извършената работа. Например, в нашия сервиз се извършва запояване на платката, което ни позволява да отстраним всички проблеми, пречещи на нормалната работа на устройствата.

Подмяна на батерията и базови компоненти

Базовите компоненти осигуряват безупречната работа на устройството, отговарят за неговата функционалност, удобство и естетичен външен вид.
За да бъде увеличена работата на смартфона е препоръчително периодично да подменяте батерията му. Замяната на корпуса пък ще ви помогне да се отървете от износването и драскотините, които са се появили при падане на телефона. A подмяната на дисплея е необходима в случай, че екрана на устройството е силно повреден след падания върху твърда повърхност, попадане на водата или поради технически проблеми. Освен това, ако сензорният екран не е пострадал, а е необходима подмяната само на стъклото, то и тази услуга се предоставя от специалистите на центъра GsmService24.

Качествен звук, фото и видео

Смартфоните iPhone са създадени за ефективна работа, непрекъснато общуване и постоянни забавления. Искате ли вашият iPhone винаги да ви радва с качественото си звучене и ярки фотоснимки? Тогава се погрижете за своевременната подмяна на повредените му части.
Камерата е спряла да работи? В GsmService24.com знаем как да я оправим. Свържете се с нас и подмяната на камерата ще се проведе възможно най-бързо.
Ако по време на разговор започнете да чувате странни шумове или събеседникът Ви се оплаква от качеството на връзката, то реалният източник на проблема е в повредения високоговорител. Подмяната на говорителя ще Ви помогне да се справите с този проблем. Ако диагностиката покаже, че проблемът е в микрофона, то тогава ще бъде проведена процедура по подмяната на микрофона . Тези, които са пропуснали разговори, след привеждане на iPhone в тих режим, то най-вероятно се нуждаят от подмяна на виброзвънеца .
За любителите на качествената музика, ние предлагаме следните услуги:

 • Подмяна аудио контролера ;
 • Подмяна полифоничния високоговорител ;
 • Подмяна конектора за слушалките .

Всеки от тях може да върне дълбокият и чист звук на любимите Ви тракове.
Подмяната на бутоните, конекторите и държача,
най-функционалната част на всеки iPhone – това са бутоните и всички видове конектори. Ежедневно те са подложени на механично въздействие, което така или иначе води до възникване на повреди, а понякога – и до сериозни щети.
Сервизният център GsmService24 предлага услуги по подмяната на следните детайли:

 • Подмяна на SIM-приемника ;
 • Подмяна на SIM-държача ;
 • Подмяна конектора за синхронизация и зареждане.

Изпълнението по замяната – това е един изключително сложен и труден процес. При никакви обстоятелства не бива да се опитвате да поправяте собствения си iPhone 6 plus! С това устройство може да работи само квалифициран персонал с помощта на специално оборудване. В противен случай, незначителните щети може да доведат до неизправността на целия iPhone.
Попадането на влага, удар или небрежно боравене често довежда до развалянето на функционалните бутони на смартфона. Почистването след попадане на влага в iPhone 6 plus често помага за решаване на проблема. Ако основната причина за повредата не е водата, в GsmService24.com можем да извършим ремонта на всички функционални бутони на iPhone:

 • Подмяна на бутона за включването – позволява правилното функциониране на устройството, предотвратявайки безпричинното изключване на телефона;
 • Подмяна на бутона Home – помага за ефективната работа с менюто на смартфона.

Нашият професионализъм – гаранция за вашия комфорт
Сервизният център GsmService24 винаги се грижи за комфорта на своите клиенти. Нашите експерти осигуряват цялостна диагностика и ремонт на:

 • смартфони;
 • таблети;
 • лаптопи.

Ние работим с продуктите на водещи световни брандове, използваме само сертифицирани резервни части и професионално оборудване. Нужна Вие е консултация? Свържете се с наш онлайн-консултант, обадете се на телефоните за контакт или поръчайте безплатно позвъняване на сайта. Ние ще отговорим на всичките въпроси и непременно ще върнем живота на любимата Ви джаджа.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.