Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei P10 Lite сервиз


Huawei P10 Lite сервиз

Експресен ремонт на Huawei P10 Lite

В сервизния център GSMService24 в София предлагаме удобни услуги на достъпни цени. Всички цени за ремонта на Huawei p10 lite са съобразени с оглед на частите, работата на сервизния инженер и допълнителните материали.

Удобството на нашия сервиз се изразява в това, че 80% от всички ремонти на p10 lite се извършват в експресен режим. При това, качеството на ремонта не страда, тъй като тези срокове за работата са предоставени от производителя.

Гаранцията за работата е 1 месец. Гаранцията покрива модулните и компонентни работи.

Смяна на стъклото и екрана на Huawei p10 lite за около един работен ден.

Модулността на конструкцията на екрана ни позволява да поправим Huawei p10 lite, подменяйки стъклото, екрана или дисплея за около един работен ден. Стъклото и дисплея се сменят заедно. В комплекта също така може да влиза и рамката, като дисплейния модул с рамката се сменя за около един работен ден.

70% от ремонтите на p10 lite са за смяна на счупения дисплей или стъклото, но при някои условия, екрана подлежи на ремонт. Основното условие — това е целостта на стъклото и матрицата, но по някаква причина например е спряла да работи подсветката или изображението на дисплея. Това с точност може да го каже майстора, след проведена диагностика на телефона.

Внимание! Диагностиката на телефона при нас е безплатна, дори и при отказ от ремонт.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.