Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei P10 Lite сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei P10 Lite сервиз

Експресен ремонт на Huawei P10 Lite

В сервизния център GSMService24 в София предлагаме удобни услуги на достъпни цени. Всички цени за ремонта на Huawei p10 lite са съобразени с оглед на частите, работата на сервизния инженер и допълнителните материали.

Удобството на нашия сервиз се изразява в това, че 80% от всички ремонти на p10 lite се извършват пред клиента в експресен режим. При това, качеството на ремонта не страда, тъй като тези срокове за работата са предоставени от производителя. Ако не разполагате с време да донесете телефона в сервиза, то възползвайте се от нашата услуга – разговор с куриер (сутринта го давате за ремонт, а вечерта го получавате работещ).

Гаранцията за работата е 1 месец. Гаранцията покрива модулните и компонентни работи.

Смяна на стъклото и екрана на Huawei p10 lite за 40 мин.

Модулността на конструкцията на екрана ни позволява да поправим Huawei p10 lite, подменяйки стъклото, екрана или дисплея за 1 час. Стъклото и дисплея се сменят заедно. В комплекта също така може да влиза и рамката, като дисплейния модул с рамката се сменя за около 40 минути.

70% от ремонтите на p10 lite са за смяна на счупения дисплей или стъклото, но при някои условия, екрана подлежи на ремонт. Основното условие — това е целостта на стъклото и матрицата, но по някаква причина например е спряла да работи подсветката или изображението на дисплея. Това с точност може да го каже майстора, след проведена диагностика на телефона.

Внимание! Диагностиката на телефона при нас е безплатна, дори и при отказ от ремонт.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.