Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на HTC Desire 500 Dual Sim и смяна на touch screen

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на htc desire 500 dual

Видове ремонт на HTC Desire 500 Dual Sim

 • Замяна на дисплея заедно със сензорното стъкло на HTC Desire 500 Dual SIM;
 • Подмяна на полифоничния говорител на HTC Desire 500 Dual SIM;
 • Подмяна на ушния високоговорител на htc desire 500 dual sim;
 • Подмяна на шлейфа на СИМ-четеца и на картата памет в htc desire 500 dual sim;
 • Смяна на сензора за близост заедно с шлейфа на htc desire 500 dual sim;
 • Замяна на подложката с конектора за зареждането и микрофона на htc desire 500 dual sim;
 • Подмяна на междуплатковия шлейф на htc desire 500 dual sim;
 • Подмяна на основната камера на htc desire 500 dual sim;
 • Възстановяване на устройството след попадане на течност в htc desire 500 dual sim;
 • Обновяване на софтуерната платформа на htc desire 500 dual sim;
 • bootloader възстановяване на htc desire 500 dual sim;
 • Тестове на акумулатора CADEX (бърз АКБ разряд) на htc desire 500 dual sim;
 • Тестове на комуникатора на GSM-тестер (при слаб обхват на мрежата) на htc desire 500 dual sim;
 • Подмяна на системната платка на htc desire 500 dual sim.

*Крайната цена за ремонта се съставя от специалист, а стойността варира в зависимост от сложността на изпълнената работа.

Корпус на HTC Desire 500 Dual Sim

Подмяна на корпуса на htc desire 500 dual sim.
Подмяна на задната част на корпуса с прозореца на камерата на htc desire 500 dual sim.

Аксесоари за HTC Desire 500 Dual Sim

акумулатор (1800 mAh) за htc desire 500 dual sim
защитно фолио

Ремонт на HTC Desire 500 Dual Sim

Смартфонът принадлежи към средноценовия сегмент и е достъпен за по-голямата част от потребителите, желаещи да притежават съвременен смартфон с мощен процесор Qualcomm Snapdragon 200 с тактова честота от 1,2 GHz, 1GB оперативна памет и 4GB вградена памет. Устройството е снабдено с дисплей, чийто диагонал е 4.3 инча и резолюция от 800×480 пиксела.

Подмяна на дисплея заедно със сензорното стъкло на HTC Desire 500 Dual Sim

Много от собствениците на съвременните устройства често търсят услугите на сервизните центрове заради разбито стъкло на HTC Desire 500 с въпроса – „Защо не се смени само стъклото на Desire 500 Dual Sim?“ За съжаление, отговорът на този въпрос е само един – не е възможно да се смени само стъклото на смартфона HTC Desire 500, тъй като технически е невъзможно то да се „отлепи“ от дисплея без да се повреди някой от работните елементи на модула. Ето защо, ако сте счупили екрана или дисплея на HTC Desire 500 е необходимо да се замени целия дисплейн модул на смартфона. Дисплей модулът на Desire 500 пристига заедно с част от корпуса, т.е. с предния панел. Днес има възможност за избор, тъй като има и копия на дисплейния модул на HTC Desire 500, цената на който със сигурност ще привлече вниманието Ви, но повярвайте ни разликата между копието и оригиналът е голяма, но мениджърът на компанията ще внесе повече яснота за това.
Замяната на дисплейния модул (стъкло + екран) на HTC Desire 500 отнема около 40-60 минути. Гаранцията на оригиналната резервна част е 1 месец, а на копието на дисплейния модул – 2 седмици.

Подмяна на ушния високоговорител на HTC Desire 500 Dual Sim

Ушният високоговорител на HTC Desire 500 се намира в предната горна част на устройството и е скрият под корпуса. Повредата на този малък елемент може доста да усложни използването на устройството. Високоговорителят на HTC Desire 500 може да се развали след попадане в него на влага през отворите на корпуса на високоговорителя, след механично въздействие или в резултат на износване на частите. Симптомите, указващи неизправността на ушния високоговорител на HTC Desire 500 Dual Sim: съскане, работи тихо, пукане, понякога не работи. Ремонтът на ушния високоговорител на Desire 500 Dual Sim се извършва във Ваше присъствие при наличие на необходимите резервни части.

Подмяна на полифоничния високоговорител на HTC Desire 500 Dual Sim

Beats Audio технологията е една от отличителните черти на устройствата на HTC. За възпроизвеждането на музиката в HTC Desire 500 се използват полифонични високоговорители. Качеството на звука е от ключово значение, но то лесно може да бъде загубено при небрежност. Полифоничният говорител е поместен в долната задна част на устройството. Повредата на полифоничния висоговорител на HTC Desire 500 се изразява в тихо звучене, пукане, загуба на звука и т.н.

Конектор за зареждане/синхронизация на HTC Desire 500 Dual Sim

Конекторът за зареждане на Desire 500 е в Micro USB формат, както е при повечето мобилни устройства. Обикновено, конекторът за зареждане се намира върху системната платка и се подменя чрез поялна станция. Desire 500 обаче прави изключение в това отношение, тъй като USB конектора му се намира върху една платформа с микрофона. Конекторът за зареждане на смартфона в повечето случаи се поврежда по вина на потребителя при невнимателно използване или проникване на влага. Подмяната на конектора на Desire 500 Dual Sim може да се извърши във всеки от нашите офиси.
Микрофонът на HTC Desire 500 възпроизвежда гласа на собственика на устройството, а самия смартфон е оборудван с цифров микрофон. Собствениците на устройството често бъркат микрофона с високоговорител. Проверката за изправността на микрофона е много проста и тя се прави с помощта на Диктофона. Неизправният микрофон на HTC Desire 500: работи тихо, изчезва гласа, не записва глас. За да се замени конектора е необходимо да се смени цялата долна платформа на HTC Desire 500.

Замяна на сим-четеца заедно с картовия четец на HTC Desire 500 Dual Sim

С появата на новите SIM-карти – мини и nano, хората по невнимание се опитват да поставят в слота за SIM-картата неподходящият формат на картата и след издърпването й това може да повреди СИМ-четеца на HTC Desire 500. В сервизния център GsmService24 ще Ви помогнем да издърпате SIM-картата без да повредите SIM-четеца на смартфона. Ако вече обаче вече сте повредили СИМ-четеца, ние в най-кратки срокове ще отремонтираме SIM-рийдъра на HTC Desire 500. В смартфона СИМ-четецът и картовия четец са разположени в един блок, така че ако се повреди единият от тези елементи се подменя целия шлейф, което е напълно аналогично с ремонта на HTC One Dual Sim.

Софтуерен ъпдейт на HTC Desire 500 Dual Sim

Устройството работи под управлението на платформата Android във версия 4.1.2, но разбира се HTC ще пусне и фабричен ъпдейт до по-нова версия. Важно е да се знае, че сертифицираните устройства е много по-лесно да се актуализират или флашват чрез компютър, а на сайта на производителя можете да намерите необходимите ви инструкции. Ъпдейта на фърмуера на HTC Desire 500 можете да направите в някой от офисите ни, а срокът за ремонта ще бъде уточнен от нашите мениджъри.

Замяна на корпуса на HTC Desire 500 Dual Sim

Корпусът на Desire 500 се състои от три части: капак за батерията, преден панел заедно с дисплейния модул. При желание на собственика на устройството, може да се смени цвета на смартфона. Често клиентите питат дали може да се смени само предния панел без дисплейния модул. Отговорът на този въпрос за съжаление е Не. Предният панел на HTC Desire 500 се подменя само с дисплейния модул.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.