Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на дисплей на Macbook Pro Unibody

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

macbook-pro-glass-repair За разлика от традиционните ноутбуци, екраните на MacBook Unibody имат допълнително защитно стъкло, което защитава скъпата матрица на лаптопа от повреди. Най-често при удари се чупи само защитното стъкло, а матрицата остава непокътната.

Ако в официалния сервизен център могат да предложат само подмяна на целия дисплейн модул, в GsmService24 можем да го заменим.

Силно препоръчваме тази процедура да не се извършва в домашни условия, тъй като можете да повредите матрицата на ноутбука, а това много ще оскъпи елемента.

Как се подменя

Подмяната на стъклото, защитаващо матрицата на Макбук се извършва в специален термофеном при определен температурен диапазон. Оригиналното е много крехко и в процеса на монтажа се изисква да сте изключително внимателни.

Колко ще струва подмяната му?

Цената за работата по подмяната му зависи от модела на макбука.

При въпроси за наличие на стъкла за MacBook Pro Unibody, позвънете на телефон – 0897 555 597

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.