Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Поправка нa Samsung Galaxy Mega 5,8

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy mega i9152

Подмяна на сензора и дисплея на Samsung Galaxy Mega 5,8 i9152

Стъклото на сензора, това е елементът, с натискането на който се извършва управлението на софтуера в смартфона. Еднозначно, повредата на подобна важна част от телефона поражда много сериозни последствия. При сегашните устройства, когато тъчскрийнът се е превърнал в удобно средство за навигация, и когато няма други варианти, проблемите с него трябва да бъдат премахнати възможно най-бързо, тъй като при неадекватното възпроизвеждане на различните команди, не можете да управлявате GSM си.

Дисплеят всъщност представлява една матрица, която извежда изображението. Проблемите в работата на изображението на екрана се изразяват в неясна, фрагментарна или изкривена картина. Всички неадекватни проявления свидетелстват за наличието на грешки и в такъв случай е по-добре да се даде на диагностика.
И двата детайла се сменят само комплексно, дори и ако единият от тях е изправен. Особеностите на конструкцията изисква смяната на оригиналния модул, така че може да се замени дисплея със сензорното стъкло.

Подмяна или ремонт на високоговорителите на Galaxy Mega 5,8 i9152

Както и в другите модели от серията Samsung, така и Samsung Galaxy Mega 5,8 i9152 е оборудван с два различни вида високоговорители. Единият е полифоничния високоговорител, отговарящ основно за възпроизвеждането на музиката, правилното звучене на будилника и SMS съобщенията, мелодиите на входящите повиквания (ринг тоновете), адекватното звучене на радиото и т.н. При повреда на този компонент, качеството на звука ще се влоши, появявайки се допълнителни шумове или хрипове.

Разговорният високоговорител от своя страна е предназначен само за правилното предаване на гласа на събеседника. Този вграден високоговорител е разположен на един шлейф със специалния светлинен сензор, така че се подменя целия блок. Самият сензор рядко се поврежда, а предназначението му е да регулира нивото на подсветката на екрана и да я гаси по време на разговор.

Всеки говорител подлежи на смяна в автономен режим, тъй като те в него не са взаимосвързани.

Ремонт или подмяна на микрофона на Galaxy Mega 5,8 i9152

Микрофонът е този детайл, който например приема звука на вашия глас и го предава на събеседника Ви, а също така извършва и записи в специални приложения (в диктофона и други програми). Микрофонът може да се повреди поради прекомерно натоварване или от попадане на влага вътре в него. Точната причина за повредата обаче ще трябва да се определи от специалистите ни в сервизния център. Смяната на оригиналния детайл се извършва за 50-60 минути.

Подмяна на USB конектора на Galaxy Mega 5,8 i9152

Конектора за захранването и синхронизацията е предназначен за регулярното зареждане на вашия телефон от електрическата мрежа и за свързване към други устройства. Размяната на този компонент при повреда изисква оперативни действия, а цялата процедура няма да трае дълго. Необходимостта от постоянно презареждане всъщност се явява и основната причина за повредите на този конектор, поради честите му включвания и изключвания. Разбира се, обръщайки се към настоящите ни специалисти, размяната на системния модул ще бъде извършена бързо и качествено.

Шлейф на бутоните на телефона Samsung Galaxy Mega 5,8 i9152

В технологичната структура на смартфона има два шлейфа за бутони. Единият от тях е отговорен за коректното и своевременно включване и изключване на телефона, а другият за активацията на бутоните за силата на звука в телефона. По този начин, можете да настройвате звука на телефона: от максимално силен до най-тих. Ако бутоните не работят или потъват, трябва незабавно да се подмени описания шлейф.

Подмяна на камерите на смартфона Mega 5,8 i9152

Телефонът е оборудван с две различни по технически характеристики камери. Едната от тях се намира на предната страна на смартфона и е предназначена само за общуване. Другата, основната, всъщност играе ролята на фотоапарат и видеокамера с отлична оптика и настройки. Понякога се налага всяка от тях да бъде ремонтирана. Общите характеристики на проблемите не се отличават с разнообразие и се изразяват в появата на мътно изображение, неправилно възпроизвеждане на цветовете, частична загуба на снимката, липса на фокус и други типични проблеми. При наличие на оригиналния компонент в сервизния ни център, размяната на камерата се извършва за около четиридесет минути.

Подмяна корпуса на смартфона Galaxy Mega 5,8 i9152

Всеки знае, че корпусът се подменя не само след явни деформации, но и при наличие на драскотини и пукнатини, както и за баналната промяна на имиджа и цвета му. Оригиналният модул на корпуса на този смартфон е съставен от заден панел и част с декоративни копчета, както и от капак на батерията. При желание, всички части на корпуса могат да бъдат сменени поотделно, без да се повреди целостта, съхранявайки и обезателната гаранция от сервизния център.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.