Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy note 2 n7100

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy note 2 За проблеми, които не са изброени в списъка, моля консултирайте се с нашите мениджъри, а също така имате и възможността да се свържете директно с наш инженер за правилна дистанционна диагностика на устройството Ви и определяне на цената за ремонта. Някои проблеми могат да бъдат решени и без необходимост от донасяне на устройството при нас.

Вид услуги Цена
Подмяна на дисплея (екрана) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Подмяна на защитното стъкло на (счупеното стъкло) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Ремонт на захранващата верига (не се включва) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Подмяна на микрофона (микрофона не работи) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Подмяна на камерата (камерата не работи) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Подмяна на високоговорителя (няма звук) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Подмяна на акумулатора (на телефона му държи малко батерията) цената се уточнява
Ремонт на GSM модула (липсва мрежа проблеми с връзката) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Ремонт на Wi-Fi модула (Wi-Fi не работи) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Възстановяване на стартиране (boot) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Замяна на корпуса (подменя се задния капак) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява
Подмяна на бутони (не работи бутона за включването управление силата на звука) цената се уточнява
Възстановяване след заливане с вода (изтощава се бързо) цената се уточнява
Подмяна на системния конектор (не се зареждан) на Samsung Galaxy note 2 цената се уточнява

В указаните цени за работа не са добавени разходите за резервните части, тъй като цените на резервните части се променят динамично поради нестабилния курс на долара. За това е необходимо допълнително да се уточни крайната цена.

Ремонт на Samsung Galaxy Note 2 N7100

Смартфонът Galaxy Note 2 няма аналог на пазара на мобилните услуги, което му придава индивидуалност и иновативност. Устройството е оборудвано с голям HD Super AMOLED екран с диагонал 5,55 инча, което е просто наслада, но има едно Но, тъй като смартфонът е голям, а това означава, че се изисква акуратност при неговата експлоатация, а нашият сервизен център „GSMService24“ ще опише някои от видовете ремонтни дейности, които извършваме.

Подмяна на дисплея и сензорното стъкло на Samsung Galaxy Note 2 N7100

1 Опитът на обръщение към сервизния център и анализа на проведените ремонти показва, че собствениците на устройствата Samsung Galaxy Note 2 най-често изискват подмяна на дисплейния модул. Той се заменя в случай на повреда на дисплея или стъклото, като тези елементи сами по себе си индивидуално не се подменят в резултат на тяхното технологично изпълнение. Тоест, ако искате да замените дисплея на galaxy note 2 отделно от стъклото или обратно – това няма да бъде възможно, но при всички случаи ще трябва да се замени екрана на samsung galaxy note 2 (дисплея + тъч скрийна). Сензорното стъкло възпроизвежда докосванията и дисплея непосредствено управлява устройството, а при случай на повреда на сензора, galaxy note 2 трябва да се занесе в сервизен център, който ще определи какъв вид ремонт е необходимо да се направи.

Дисплеят възпроизвежда изображението, което потребителя вижда в смартфона. И ако изображението е нарушено: неработещи пиксели или има ивици върху дисплея, то е необходима подмяната на дисплейния модул на Samsung galaxy n7100.

Подмяна на полифоничния високоговорител на Samsung Galaxy Note 2 N7100

222 Полифоничният високоговорител възпроизвежда външните звуци: музиката, звуците на операционната система и т.н. В смартфона високоговорителя е на един модул с антената и подмяната се извършва на целия блок. При необходимост от замяна само на единия от тези компоненти, се извършва цялостна подмяна на акустичния блок на Samsung Note 2.

Подмяна на слуховия високоговорител на Samsung Galaxy Note 2 N7100

3 Високоговорителя за ухото е този елемент, който Ви позволява да чуете другата страна (известен също като speaker). Проблемите, които се изразяват при неправилната работа на високоговорителя: пукания във високоговорителя, гласът на събеседника периодично се губи и т.н. Speaker е прикрепен на един модул с аудио-конектора и при замяната на шлейфа на samsung galaxy note 2 Вие получавате и нов високоговорител и аудио жак (аудио-конекторът е отговорен за правилното функциониране на слушалките).

Подмяна на блока с микрофона и конектора за зареждане на Samsung Galaxy Note 2 N7100

4 Този елемент има много важно функционално значение за апарата, тъй като върху този блок се намира конекторът за зареждане и синхронизация, микрофона и контактите на GSM антената.

USB-конекторът Ви позволява да свържете вашия смартфон с компютъра или да го зареждате от електрическата мрежа. Ако той е повреден, всички описани по-горе функции няма да са достъпни за потребителя. При подмяна на конектора за зареждане на samsung galaxy note 2 се извършва механичен тип ремонт и времето за изпълнение на работата е между 40-60 минути.

Микрофонът е отговорен за предаването и записа на гласа на потребителя, а повредата му е много проста за установяване и не се изискват специални умения за диагностика. Необходим ви е само диктофона, където да запишете гласа си и след това да го прослушате. Ако установите, че в диктофона има хрипове, гласът периодично изчезва и т.н., то тогава е необходима подмяна на микрофона на samsung galaxy note 2.

Подмяна на шлейфа заедно със СИМ-рийдъра в Samsung Galaxy Note 2 N7100

5 Всички добре знаем, че телефона без СИМ-карта не е телефон, а просто плейър, камера, игрова конзола. Sim-четецът е отговорен за четенето на СИМ-картите и данните от тях. В смартфона samsung galaxy note 2, SIM-рийдърът се намира върху шлейф, който може да бъде подменен за кратък период от време, ако разбира се е налична резервната част. Подобен шлейф се използва и при ремонта на Samsung Galaxy S4 i9505.

Флашване на Samsung Galaxy Note 2 N7100

Комуникатора работи под управлението на Android 4.1. OS в смартфона е един вид Windows при компютъра, която ако се използва правилно, то Galaxy Note 2 N7100 не го очакват никакви повреди. Спазването на правилата обаче не е лесно и понякога сте изправени пред факта, че телефона престава да се включва, не виждате никакви контакти, SMS съобщенията липсват, не откривате приложенията и установявате, че имате нужда от помощ по възстановяването на софтуера. Нашите инженери извършват цяла гама от софтуерна поддръжка. Фърмуерът има различни нива на трудност и за това срокът за ремонта може да бъде от 30 минути до няколко дни, но нашите мениджъри в най-кратки срокове ще ориентират собственика на устройството за времето относно изпълнението на ремонта.

Подмяна на корпуса на Samsung Galaxy Note 2 N7100

Корпуса на Samsung Galaxy Note 2 е направен от пластмаса и той се състои от два основни елемента: задна част на корпуса и капака на батерията. Ако е необходимо, в Сервизният център може да бъде сменен цвета на корпуса на samsung galaxy note 2 n7100 в бял или сив цвят. Обадете се за уточняване на наличността!

Подмяна на камерата на Samsung Galaxy Note 2 N7100

6 На този смартфон, производителя е предвидил две цифрови камери – основна и фронтална. Предната е лицева и идва заедно със светлинния сензор и именно те сигнализират на потребителя, че е време за зареждане на батерията. А именно сензора за нивото на осветеност изключва фоновото осветление на дисплея, докато говорите по телефона. Липсата на изображение, мътното или изкривеното цветопредаване е 1 признак, че трябва да се смени камерата.

Избирайки нас – Вие избирате най-бързите и качествени ремонти на Samsung Galaxy Note 2 N7100 от най-големия в София сервизен център с гаранция от 3 месеца.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.