Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy Note 4

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy note 4 Ремонтът на Samsung Galaxy Note 4 в нашия сервизен център се извършва от специалисти с висока степен на квалификация. Преди да пристъпят към работа, нашите майстори ще направят цялостна диагностика на устройството, за да открият скритите дефекти и чак след това ще пристъпят към основния момент.

По-долу ще ви разкажем за някои от най-разпространените услуги, които предлагаме в нашия център. На първо място това е модулната поправка, като например подмяната на компонент, който е физически повреден. Към тази услуга може да се причисли и подмяната на стъклото на екрана. Тук ще отбележим, че при поправката на Note 4 след попадане на влага е необходимо използване на специално оборудване. Тези и други услуги се извършват на професионално ниво. Ние използваме само висококачествени компоненти и предоставяме дългосрочна гаранция.

По-долу в таблицата е представен списък с услугите и техните цени. Гаранцията се разпространява за всички видове работа. За повече информация можете да се свържете с нас по всеки удобен за вас начин.

Услуга Описание на услугата Цена Време Гаранция
Подмяна на стъклото (на дисплея) В този случай подмяната на стъклото се извършва заедно със дисплея и средната част, тъй като това е един детайл. Само в този случай може да се гарантира продължителна и надеждна работоспособтност на устройството.
Ние не сменяме стъклото отделно! Поставяме оригиналния комплект сензорно стъкло + дисплей
30 мин. 6м.
Подмяна на капак Подмяната на задния капак може да се наложи в случаите, ако е напукан или е силно износен, което разваля външния вид на смартфона. Позвънете! 20 мин. 3 м.
Подмяна на долния шлейф Подмяната на долния шлейф се изисква в случаите, ако по някаква причина неговите елементи са били повредени. На него се намира микрофона и повредата му води до необходимостта от подмяната на долния шлейф. Позвънете! 20 мин. 3 м.
Подмяна на конектора за слушалките Подмяната на конектора за слушалките се изисква в случай, че при свързване на работещи слушалки, звукът е нарушен или липсва изцяло. Също така на този шлейф се намира и светлинния сензор и този за близост. Позвънете! 20 мин. 3 м.
Подмяна на конектора за зареждането Ако апаратът не реагира, когато свържете зарядното устройство или захранващия конектор е хлабав, то най-вероятно е необходима подмяна на захранващия конектор. Позвънете! 30 мин. 3 м.
Подмяна на шлейфа на бутона за включване Ако телефонът ви не реагира на бутона за заключване, той вероятно ще трябва да бъде подменен или да се извърши ремонт на шлейфа на бутона за включване. Позвънете! 20 мин. 3 мес.
Подмяна на вибро моторчето Замяната на вибро моторчето се изисква, ако то не реагира или работи с дефекти. Позвънете! 15 мин. 3 мес.
Замяна на акумулатора Ако смартфона Ви се разрежда бързо или не задържа заряда, то тогава е необходима подмяна на батерията. Като правило, стандартната батерия издържа повече от 300 зарядно/разрядни цикъла. Позвънете! 5 мин. 3 мес.
Подмяна на задната камера Ако задната камера не реагира на включването или в нея има някакъв дефект, то в такъв случай се налага подмяна на тази част. Позвънете! 30 мин. 3 мес.
Подмяна на предната камера Предната камера рядко се разваля, но ако изведнъж се наложи тази част да бъде заменена, ние сме готови да извършим ремонта. Позвънете! 30 мин. 3 мес.

*времето за ремонта зависи от наличността на необходимите резервни части и ангажираността на майсторите.

Нашият сервизен център предлага професионален подход. Ние имаме практически опит при работата с техниката на Samsung. Основният критерий за нас е качеството. Резервните части, професионалното оборудване и опитът на нашите специалисти е това, което ни дава увереност, че всичко ще бъде направен качествено, след което устройството Ви ще работи дълго и надеждно.

Подмяна стъклото

Сензорното стъкло на повечето съвременни смартфони е изработено от специален материал, който предотвратява появата на драскотини по него. Но за съжаление, от сериозни удари стъклото на Note 4 не е застраховано, то е крехко и може да се счупи при изпускане, като в този случай се изисква подмяната му. Тук трябва да се има предвид, че самото стъкло идва заедно с дисплея и се смея целия модул. Подмяната на стъклото на Note 4 в нашия сервизен център се извършва на професионално ниво, благодарение на което ремонтът ще бъде извършен в най-кратък срок с използването на оригинални резервни части. Гаранцията на този тип услуга е шест месеца и всичко това дава основание да се смята, че ще се отнесем към работата достатъчно отговорно!

Само оригинални резервни части! Кратки срокове!

С поправката на вашия смартфон ще се заемат опитни специалисти със стаж на работа не по-малко от 3-х години.
Продължителността обикновено не надхвърля 1 ден.
Дългосрочна гаранция на работата и резервните части, с които ние ще предотвратим повторна повреда.
Използване само на качествени и проверени резервни части, което гарантира дългосрочната работа на смартфона.
Ние предлагаме 10% отстъпка за последващо идване в нашия сервизен център.

Доставка на техника в сервиз

За Ваше удобство въведохме услугата куриерска доставка. Куриерът ще пристигне на определеното от Вас място и ще вземе вашия Samsung Galaxy Note 4, който след това ще можете да си вземете обратно.

Ремонт на място

Не е нужно да ходите на нашия сайт и да чакате на опашката за да поправите вашия Samsung Galaxy Note 4. Ако поправката не е сложна и е възможно тя да бъде извършена извън нашия сервизен център, нашите експерти са готови да дойдат в определеното от вас място и да извършат поправката на място.

100% качество!
При ремонтните си дейности, ние използваме само надеждно оборудване, което е с високо качество. В нашия арсенал от инструменти присъстват марки като Wiha (Германия), KRAFTOOL (Германия). Всички дейности по устройствата се извършват от опитни майстори със стаж в областта от поне 3 години или повече. Ние имаме богат опит в поправката на смартфоните от Samsung и сме добри в това.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.