Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy s4 mini

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy s4 mini Смартфонът Galaxy S4 mini I9190 е продължението на пуснатия преди време Samsung Galaxy S4. Характеристиките на малкият брат в лицето на SGS4 mini изглеждат по-скромни: Super AMOLED дисплей с диагонал от 4.3 инча; двуядрен процесор на 1700 MHz; Оперативна памет 1.5 GB; 8GB вградена памет и 1900 мАч батерия. Устройството се предлага в два варианта с една и две SIM-карти. На фона на SGS 4, mini версията изглежда по-компактна и по-привлекателната за феновете на Samsung.

При проблеми, липсващи в списъка, консултирайте се с нашите мениджъри, като имате възможността и да се свържете директно с инженер за извършването на дистанционна диагностика на вашето устройство и определяне на цената за ремонта. Някои проблеми могат да бъдат отстранени и без да носите устройството при нас.

Подмяна на сензорното стъкло на дисплея

SGS4 mini има разкошен AMOLED-дисплей и ярки цветове с което дисплеите на Samsung винаги са се отличавали от останалите. Устройството е с диагонал на екрана 4,3 инча и поради своите размери, често той е причината за обръщение към сервизния ни център. Въпреки, че стъклото е изработено от супер здравото Gorilla Glass покритие, при падания от повече от 1 метър, вероятността за повреда е много висока. Стъклото може да бъде защитено само с подходящия за целта протектор, който ви препоръчваме да закупите заедно със смартфона. Ако въпреки всичко сте счупили екрана, то тогава Ви е необходим дисплейн модул или отделната смяна само на стъклото, при положение, че тъчскрийнът работи правилно и се визуализира изображението.

Подмяна на високоговорителя

Смартфонът  е оборудван с два типа високоговорители. Ще Ви разкажем за техните функционални особености. Телефонът не може да се счита за телефон, ако той не разполага с един от говорителите си. Високоговорителят за ухото възпроизвежда гласа на събеседника, а ако гласът на обаждащия се е твърде тих, чува се характерно пращене и периодично високоговорителя прекъсва, то тогава е необходимо да се доверите на професионалистите за диагностициране на вашето устройство SGS4 mini I9192. Заедно с ушния високоговорител се подменя и сензора за близост, който блокира екрана на устройството по време на разговор, предотвратявайки случайното натискане на бутон с лицето и разговорът по невнимание да бъде прекъснат. Нашата компания предлага смяна на ушния високоговорител заедно със сензора на Galaxy S4 mini на изгодна цена, която е една от най-ниските в София.

Полифоничният говорител възпроизвежда външните звуци на устройството – системните звуци и музиката. Неправилната работа на полифоничния високоговорител може да бъде определена веднага и от самия потребител на устройството, като за повредата на този компонент има много причини. Полифоничният високоговорител се намира в един модул с антената и този елемент се нарича акустичен блок на SGS 4 mini. При повредата на един от елементите в акустичния блок се заменя целия акустичен блок.

Постоянната неувереност на приемания сигнал от устройството ви е причина за непълноценната работа на смартфона, а самостоятелното определяне на щетите е трудно, тъй като се изисква много прецизна техника, която не присъства във всеки сервизен център. След определяне на причините се предприема подмяната на акустичния блок на SGS4 I9192, като мениджърите своевременно ще Ви информират за цената и времето за изпълнение, което по принцип при наличието на необходимите резервни части за поправката на антената отнема 40 минути, без времето за провеждане на диагностиката.

Подмяна на микрофона и конектора за зареждане/синхронизация

Любимият Ви комуникатор SGS4 mini е бил изложен на дъжд или падания и в следствие на това събеседникът вече не може да Ви чува, звукът прекъсва или изчезва напълно. За съжаление това са симптоми на повредения цифров микрофон на Samsung I9190. Можете напълно да се уверите в повредата на микрофона на SGS 4 mini с помощта на диктофона. След като напълно се потвърди повредата на микрофона, трябва да се свържете с някой от нашите офиси. Замяната на микрофона на Galaxy S4 mini се извършва заедно с шлейфа, на който е разположен и конектора за зареждането. Захранването за нормалната работа постъпва чрез USB конектора, така че той е жизнено важен за вашия смартфон. Не е толкова лесно да се повреди конектора за зареждането на Galaxy S4 mini, но причините за неизправността му винаги са едни и същи – неправилно поставяне на конектора за зареждане в телефона, попадане на влага, неправилно издърпване на USB-кабела и т.н. Подмяната на захранващия конектор се извършва заедно с шлейфа, на който се намира и микрофона.

Подмяна на цифровата камера

Любителите на снимките и записването на видео са във възторг от 8MP камера, тъй като снимките са повече от фантастични. Камерата е защитена чрез защитно стъкло, което е неразделна част от задния компонент на корпуса и доста често при неговото замърсяване, снимките стават мътни, поради което потребителите мислят, че камерата трябва да се замени с нова, но след преглед от инженер в сервизния център се препоръчва подмяната на тази част от корпуса. Повредената камера: не фокусира, размазва изображенията, цветопредаването е влошено, което означава, че е необходима замяната на камерата.

Подмяна на корпуса

Не харесвате цвета на вашия смартфон или по корпуса вече са се появили малки драскотини или пукнатини – това може да се реши, чрез подмяната на всяка част от корпуса на Samsung galaxy s4 mini. Според наличността на резервните части, в този случай можем бързо да извършим този ремонт.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.