Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз и ремонт на телефон Sony Xperia Z3

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на sony xperia z3

Sony Xperia Z3 принадлежи към линията от най-мощни смартфони на Sony. Хардуерът му наистина е впечатляващ – огромен екран с диагонал от 5.2 инча и резолюция от 1080х1920 пиксела, мощен процесор Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC с работна честота от 2.5 GHz, както и 3 GB оперативна памет. Също така, апаратът е снабден с 16 GB вътрешна памет, модули Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC, GPS / GLONASS и ANT + (за връзка с различните безжични сензори), а камерата е 20,7 МП със светодиодна светкавица и оптичен зум. Смартфонът може да работи в 2G, 3G и 4G мрежите (включително и LTE Advanced). Той е с водоустойчив корпус, а за управлението му се използват екранните бутони. Както виждате, устройството разполага с много мощни и добри характеристики. Например, тук е налична система за стабилизация на видеото, има мощен видео-процесор и необичаен сензор, като барометъра. Всичко това се захранва от акумулатор с капацитет от 3100 мАч. Смартфонът работи под управлението на най-новата към момента операционна система Android 4.4.

Разликите между Sony Xperia Z3 и Sony Xperia Z3 Dual

Освен Sony Xperia Z3, специалистите на Sony създадоха и сходно на него устройство – Sony Xperia Z3 Dual. Това са почти идентични апарати, но версията Xperia Z3 Dual поддържа работа с две SIM-карти и не разполага с ANT + модула.

Какви са разновидностите в моделите:
D6603: една сим; 16 GB ROM; LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 20)
D6633: две сим; 16 GB ROM; LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20)
D6643: една сим; 16 GB ROM; LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20)
D6653: една сим; 16 GB ROM; TD-LTE (Band 40), FD-LTE (Bands 1, 3, 5, 7, 8, 28)
D6616: една сим; 32 GB ROM; LTE (Bands 2, 4, 12)
L55u: една сим; 16 GB ROM; TD-LTE Band 41 (China Unicom), Band 40 (roaming only), FDD-LTE Band 3 (China Unicom), Band 1 (roaming only)
L55t: една сим; 16 GB ROM; TD-LTE Bands 38, 39, 40, 41 (CMCC), FDD-LTE Bands 1, 3 and 7 (roaming only)

Ремонт и подмяна на екрана на Sony Xperia Z3

Наличието на високотехнологичен хардуер не дава на смартфона изключителна здравина и надеждност. Понякога възникват повреди, с които могат да се справят специалистите на нашия сервизен център. Сред най-често срещаните неизправности може да се спомене повредата на екрана. Това може да се случи по различни причини, например при фабрични дефекти. Екраните често излизат извън строя поради удар и пробиване. Ремонтът и подмяната на дисплея на Sony Xperia Z3 и Sony Xperia Z3 Dual е доста разпространена процедура.

В този апарат дисплея е поставен във вид на модул, а сензорното стъкло се подменя заедно с дисплея.

Фърмуер и ремонт на системната платка

Ремонтът на Sony може да се състои в намирането на неизправностите в електронната част на смартфона. Разбира се, експертите на Sony са направили всичко възможно за да получите най-надеждното устройство, но от различен вид грешки никой не е застрахован. Ремонтът на електронната част може да включва подмяна на високоговорителите и микрофона, подмяна или ремонт на камерата, подмяна или ремонт на безжичните модули, конекторите и различните сензори. В най-тежките случаи може да се наложи подмяната на системната платка.
Замяната на фъмуера на Sony Xperia Z3 може да доведе до правилното функциониране на оборудването и избавя устройството от софтуерни повреди. В някои случаи, актуализацията на фърмуера Ви позволява бързо и безболезнено да върнете на „мъртвия“ апарат живота – не винаги проблема се крие в неизправности на електрониката.

Разпространени причини за повредите

Кое довежда до тази или онази повреда? Причините могат да са много. Например, много от повредите се получават поради небрежно боравене със смартфона. В резултат на това, от строя може да излезе дънната платка, индивидуални електронни модули или LCD-екрана. Ремонтът на Sony Xperia Z3 може да се наложи и ако в смартфона случайно е попаднала вода или е включен към неподходящо зарядно. В някои случаи може да има и фабричен дефект или софтуерна неизправност.
В нашия сервизен център извършваме всякакви ремонти на Sony Xperia Z3 Dual, като за целта се извършва съвременна диагностика на хардуера.
Като краен резултат, ние считаме напълно изправния смартфон с възстановена функционалност.

Смартфонът Sony Xperia Z3 може да се нарече устройство, в което наистина има всичко, което е необходимо за напредналите потребители. Устройството може да работи в 3G и 4G мрежите, оборудван е с безжичните интерфейси Wi-Fi, NFC и Bluetooth 4.0, както и GPS/GLONASS модулите. Също така, апарата може да предложи мощен 4-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 801 с тактова честота 2,3 GHz, 3 GB оперативна памет, 16 GB вътрешна памет, 5.2-инчов дисплей и камера с огромна 20,7 мегапикселова матрица. Разделителната способност на екрана е 1920×1080 пиксела. Устройството работи под управлението на операционната система Android 4.4. Смартфона успешно се справя с всяко приложение и има доста приемлива икономичност и отлична производителност.

Цени за ремонта

Внимание !!! Цените за ремонт се променят непрекъснато поради по-ниските цени на частите. Обадете ни се сега и ние ще Ви предложим най-добрата цена за Вашия ремонт.

Неизправност
Замяна на дисплея/замяна на екрана във вид на модул
Замяна на стъклото без дисплея
Ремонт на радиоблока
Подмяна на конектора за зареждане
Ремонт на захранващата верига
Подмяна на процесора
Подмяна на високоговорителя
Подмяна на полифоничния високоговорител
Подмяна на микрофона
Подмяна на корпуса
Замяна на софтуера (фърмуер) на Z3
Подмяна на акумулатора
Подмяна на акумулаторната батерия
Отключване
Почистване
Възстановяване на информация
Ремонт на камерата

При ремонта на Sony Z3 се използват само оригинални и OEM резервни части, както и висококачествени разходни материали. Диагностиката и ремонта, в зависимост от естеството на неизправността, се изпълняват при клиента чрез специална техническа база.

Обичайно всички необходими резервни части са налични.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.