Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за Samsung Galaxy Note

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Основни причини за ремонта на Samsung Galaxy Note


n7000Оторизираният сервизен център „GSMService24“ осигурява професионален и евтин ремонт на Samsung Galaxy Note. Ние даваме гаранция за всички видове ремонтни дейности, които се извършват от нашите специалисти, както и на всички, поставени в процеса по възстановяването на устройството детайли на корпуса и резервни части.

Въпреки цялата „съвременност“ и функционалност на Samsung Galaxy Note, ремонт на този смартфон се изисква доста често. Този апарат има някои основни недостатъци, които рано или късно водят до различен вид повреди. На първо място трябва да се отбележи:

  1. Чувствителността на корпуса от надраскване (решението на този проблем е в закупуването на протектор).

Задният капак на апарата е доста хлъзгав, което пък непрекъснато поражда чувството, че устройството е на път да се изплъзне от ръцете Ви. Въпреки това обаче, той доста често пак пада. Решението на този проблем е закупуването на силиконов калъф.

  1. Големите размери. За достъпа до далечните ъгли на екрана трябва да се протягат пръстите, което отново е предпоставка устройството да не е фиксирано устойчиво в ръката.

Препрограмиране

Едва ли не, най-честият ремонт на Samsung Galaxy Note 2 е предизвикан от системен срив. Телефонът започва да се тормози, лагва, самопроизволно се рестартира. Понякога той изобщо не се зарежда. Често тези неприятности се случват по вина на самия потребител. А причината за тези симптоми са три: изтегляне на приложения с вируси, неуспешен опит за флашване на устройството, в резултат на което смартфонът „умира“ и неправилно издърпване на кабела или спад на захранването в електрическата мрежа. Единственото решение в този случай е възстановяването на бутлоудъра на смартфона. В сервизния център „GSMService24“ тази процедура се извършва от високо квалифицирани специалисти и обикновено трае около час до дни.

Подмяна на екрана

Поради посочените по-горе недостатъци, Samsung Galaxy Note пада доста често, а основният резултат от тези падания е счупеното стъкло. Тук трябва да се има предвид, че отделната подмяна на счупеното вече стъкло в Галакси не е възможна. То се явява част от единен екранен блок, в който също влиза и тъчскрийна и самия дисплей. Повредата на всеки един от тези компоненти предвижда цялостната подмяна на оригиналния комплектен модул. Продължителността на тази процедура не превишава един час.

Подмяна на микрофона и слушалката

В Samsung Galaxy Note нито микрофона, нито слушалката могат да се подменят поотделно. Жакът за слушалките е на същия шлейф с полифоничния високоговорител и в случай на повреда е необходима едновременната подмяна на целия комплект. Микрофонът е сдвоен пък с USB-порта. Сам по себе си, той също не се сменя, а в случай на неизправност, трябва да се подмени целия шлейф.

Инженерите на сервизния център „GSMService24“ притежават достатъчно ниво на знания и опит за извършване на ремонтни дейности с всякаква сложност. Ако сами не можете да се ориентирате какво се е повредило в телефона Ви, ние ще проведем безплатна консултация. А след ремонта ще извършим задължително тестване на устройството.

Подмяна на дисплея и сензорното стъкло на Samsung Galaxy Note N7000:

galaxy noteДисплеят (матрицата) на Samsung Galaxy Note N7000 – това е детайлът, който е отговорен за възпроизвеждане на изображението. Признаците за неизправност на дисплея: липса на изображение, некоректно изображение и мъртви пиксели, изкривено цветопредаване, ивици, отсъствие на подсветка.

Сензорното стъкло (touch screen) на Samsung Galaxy Note N7000 – това е частта, която реагира на допира (натиска). Признаците за неизправност на сензорното стъкло са следните: липсва реакция, понякога липсва реагира, реакцията е неправилна. Дисплейният модул на Samsung Galaxy Note N7000 – това е самия дисплей събран в един модул със сензорното стъкло. Ако дисплеят или тъчскрийна на устройството ви се повредят, се извършва подмяна на целия дисплейн модул на Samsung Galaxy Note N7000 – напоследък се появи алтернатива за подмяна на модула – подробности относно подмяната на стъклото на Galaxy Note ще научите в следната статия. Времето за подмяна при наличие на резервната част е 1 час.

Ремонт на платката или Проблеми със зареждането на Samsung Galaxy Note N7000:

3Върху платката са разположени: контактите на акумулаторната батерия, контактите на GSM антената, захранващият конектор и микрофона. Конектор за захранването (системният конектор, жакът за зареждане/синхронизация) на Samsung Galaxy Note N7000 – това е детайлът, към който се свързва зарядното устройство и USB кабелът. Признаците за повреден захранващ конектор: липсва зареждане и синхронизация с компютъра. Подмяната на захранващия конектор на Samsung Galaxy Note N7000 отнема 1-2 часа. Микрофонът на Samsung Galaxy Note N7000 – това е детайлът, който предава звука на събеседника при разговор. Признаците за неизправност на микрофона: събеседникът не Ви чува, събеседникът Ви чува лошо или с шум, диктофонът не записва глас. Подмяната на микрофона на Samsung Galaxy Note N7000 отнема 1-2 часа.

Ремонт на разговорния високоговорител с жака за слушалките на Samsung Galaxy Note N7000:

4Ушният високоговорител (спикърът, слуховия, разговорния, вътрешния) на Samsung Galaxy Note N7000 – това е говорителят, с помощта на който чувате събеседника си. Признаците за неизправност на ушния говорител: чувате лошо събеседника си, не чувате събеседника си изобщо, звукът е изкривен (хрипове, скърцания). Ако ушният високоговорител или жакът за слушалките се повреди, ще бъде извършена подмяна на ушния високоговорител заедно с жака за слушалките на Samsung Galaxy Note N7000. Този тип работа продължава около 1 час.

Подмяна на полифоничния високоговорител на Samsung Galaxy Note N7000:

5Полифоничният високоговорител е поставен на един модул с GSM антената. Полифоничният високоговорител (звънящия, външния) – това е високоговорителят, който възпроизвежда външните звуци (позвъняванията при входящо повикване, будилника). Симптомите за повреда на полифоничния високоговорител: тих звук, изкривен звук (хрипове, шумове), липса на звук. Подмяната на полифоничния високоговорител на Galaxy Note N7000 отнема 40 минути.

Ремонт на камерата на Samsung Galaxy Note N7000:

6При повредата на камерата се появяват дефекти от следния характер: не се стартира приложението на камерата, снимките са размити, липсва фокусиране, изкривява се цветопредаването и т.н. Подмяната на камерата отнема само 20 минути, разбира се при наличието на резервния компонент в склада на сервизния център.

Подмяна корпуса на Samsung Galaxy Note N7000:

7
Корпусът на Galaxy Note се състои от задната му част и окантовката около стъклото и задния капак на батерията. Подмяната на корпуса не е сложна задача, поради което тази услуга отнема само 15 минути.

Избирайки нас – Вие избирате най-бързите и качествени ремонтни дейности на Samsung Galaxy Note N7000 от най-големия в София сервизен център с гаранция от 3 месеца.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.