Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на TouchPad (тъчпад, трекпад) на MacBook Pro Unibody

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

смяна на touchpad на macbook pro

TouchPad или трекпад на MacBook Unibody е едно и също независимо от годината на пускане и диагонала. Именно за това TouchPad постоянно присъства в тези модели компютри. Ако се свържете с нас, за подмяна му, процедурата отнема по-малко от час. Самата резервна част се състои от шина, която е свързана към дънната платка с фиксиращи болтове.

След подмяната на TouchPad, няма да забележите разлика в управлението на компютъра. Той ще реагира точно на докосванията, плъзгайки пръстите по гладката повърхност.

Защо не работи тъчпада, трекпада на макбука

Причината за повредата може да е или механична повреда на шината или на самия тъчпад.

Във всеки случай обаче, подмяната на TouchPad ще оправи тази ситуация. Освен това, ние ще поставим оригинална резервна част с високо качество и ще дадем гаранция. Преди ремонта ние също така ще проверим Вашия TouchPad софтуерно и след това ще се занимаем с поправката.

Понякога тъчпада може да не работи правилно поради подуване на батерията, което от своя страна оказва натиск върху вътрешния елемент . В този случай не е необходимо да се подменя, а само да се замени батерията на Macbook.

За въпроси относно наличието на TouchPad за MacBook Pro Unibody позвънете на телефон – 0897 555 597

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.