Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на дисплей на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Подмяната на сензорния екран на iPhone: бързо решение на сложни проблеми.
Смартфонът заслужено е смятан за една от най-надеждните джаджи, но дори и незначителен удар може силно да повреди дисплея на телефона. Изходът от тази ситуация е само един – пълната подмяна на екрана.
GsmService24 предоставя комплексни услуги по ремонта и обслужването на съвременната електроника. Необходима ви е подмяна на счупения екран? Свържете се тогава с някой от центровете на нашата мрежа и с решаването на проблема ви ще бъдат ангажирани най-добрите специалисти в София!

aNBl6IvZDvcCPqG1

Дисплеят на iPhone, особености на конструкцията

Ключовият проблем по ремонта на дисплея на iPhone се състои в особеностите на неговата конструкция. За разлика от други устройства със сензорни дисплеи, в тези смартфоните  се използва свързан дисплейн блок, състоящ се от сензорен , LCD-матрица и защитно стъкло. Този блок не подлежи на разглобяване и ако възникне необходимост от подмяна на дисплея на айфон, то се сменя целият блок, а не само един компонент.

Замяна дисплея на iPhone, първопричина за проблема

Основните причини за възникването на проблеми в работата на сензорния екран са:

 • механични повреди
 • попадане на вода
 • заводски брак.

Ако обаче не е защитен със специален протектор, по повърхността му бързо се появяват малки драскотини и петна. Разбира се това не пречи по никакъв начин на неговата работоспособност, но разваля външният му вид. Пукнатините и драскотините по екрана и корпуса се появяват, ако апарата е без защитен калъф и в близост до метални предмети: ключове, монети и т.н. Само няколко седмици на такова използване и екрана ще загуби своя първоначален привлекателен външен вид, а след няколко месеца ще се появи и нужда от подмяната на целия екран.

Най-сериозната заплаха за дисплеите на смартфоните от Apple е повредата при падания. Въпреки наличието на защитно стъкло, при силен удар в твърда повърхност, може да се разбие. Ако в един такъв случай, тъчскрийнът напълно се повреди е необходима не само подмяната на разбития такъв, но и този на вътрешните компоненти на устройството.
Трябва също да се отбележи, че сензорният такъв устройствата може да се развали и без явна механична повреда. Попадането на влага и прах вътре в устройството постепенно води до излизане от строя на микросхемите, отговарящи за правилното функциониране на дисплея. Това води до възникване на неизправности в работата на телефона, като периодично или напълно изключване на дисплея. В такъв случай не е достатъчна простата подмяна на дисплея, а се изисква задълбочена диагностика и комплексна поправка на цялото устройство.

Ремонтът на iPhone става бързо, качествено, с гаранция

Самостоятелното установяване на точната причина за повредата на телефона и подмяната е невъзможна. Ето защо, ако екрана на вашия смартфон не работи изправно, то незабавно потърсете професионална помощ.
Мрежа от сервизни центрове GsmService24 Ви предлага услуги от най-добрите майстори в столицата. При нас можете да подмените сензорния такъв на всеки модел iPhone. За разглобяването и сглобяването на Apple устройствата, нашите специалисти използват само професионални инструменти, което допълнително предпазва вашия телефон от прекомерно увреждане.

Замяната на сензорния екран на айфон се извършва в няколко етапа

 • Диагностика
 • Отстраняване на идентифицираните проблеми
 • Тестване.

Преди да започнат поправката, специалистите на центъра GsmService24 задължително провеждат диагностициране на цялото устройство. Това ни дава възможност да определим реалната причина за възникването на повредата и да открием други възможни проблеми в работата на смартфона.
Например, след падането на телефона Вие си мислите, че трябва да се подмени само счупеният. При комплексната диагностика обаче може да бъдат открити и по-явни проблеми: с батерията, конекторите, високоговорителите, микрофона или камерата. Специалистите на сервизния център GsmService24.com бързо ще открият и премахнат всички неизправности в работата на вашия смартфон, спестявайки ви повторното му даване на по-късен етап.

Свържете се с нашия център и ще решите редица други проблеми със смартфоните iPhone, включително:

 • Подмяна на отделни детайли
 • Ремонт или замяна на корпус
 • Премахване на софтуерни повреди.

replace-glass-digitizer-touch-screen-iphone.1280x600 Използвани детайли

При поправката на смартфоните Apple е желателно да се използват само оригинални детайли. В сервизния център GsmService24.com можете да подмените екрана на айфон, използвайки отново нов и оригинален дисплейн блок от Apple. Разбира се, този вариант ще бъде по-скъпият.
Искате ли да намалите цената за ремонта на своя смартфон? Нашите експерти могат да поставят сензорен, използвайки по-достъпния на оригиналите аналог. Ние ще подберем най-добрите копия от всички части, необходими за възстановяването на предишното състояние на вашето устройство. Това няма да се отрази върху работата на апарата Ви, но крайната цена за извършените ремонтни услуги ще намалее значително.
За поправката на устройствата от Apple ние използваме само най-качествените аналози на оригиналните резервни части, съвместими с устройствата. Това ни позволява да гарантираме безупречната работа на вашия смартфон след ремонта. Искате ли да се убедите в това? След окончателния ремонта, нашите специалисти ще проведат комплексни тестове на устройството, позволяващи да се провери коректността на неговата работа.

 

Защо GsmService24

Основните преимущества на сервизните центрове GsmService24.com са:

 • Качество на ремонта – ние предоставяме гаранция на всички използвани компоненти и проведени манипулации.
 • Оперативност – обикновено ремонтът се извършва в рамките на 1-3 часа.
 • Достъпност – ние предлагаме изгодни и икономически обосновани цени.
 • Пълен спектър от услуги – ние извършваме ремонти на смартфони, таблети и лаптопи от всички популярни марки.

Нуждаете се от консултация с експерт? Задайте въпросите си още сега, възползвайки се от онлайн-формата на нашия сайт. Или посетете най-близкия до вас сервизен център от мрежата GsmService24.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.